Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Esenlerde Coskulu 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlamalari Fener Alayiyla son buldu.

Esenlerde Coskulu 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlamalari Fener Alayiyla son buldu.

Esenler ‘de 30 Agustos Zafer Bayraminin 99. yil dönümü çesitli etkinliklerle kutlandi.

Cumhuriyet Meydanindaki Atatürk aniti önünde yapilan ilk törene Ilçe Kaymakami Adil Karatas, Garnizon Komutani, Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu ve protokol mensuplari katildi. Daha sonra Protokol Atatürk büstüne çelenk birakti.

30 Agustos Zafer Bayraminin 99 yil dönümü kutlamasina Ikinci törenine CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara, Demokrat Parti Ilçe Baskani Satilmis Kandemir, Esenler Cemevi, Ana Fatma Cemevi ve vatandaslar katildi. CHP, Iyi Parti, Demokrat Parti ile Esenler Cemevi, Ana Fatma Cemevi Atatürk büstüne çelenk birakti

Törende CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay ile Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara’nin günün anlamina dair konusmalar yaptilar.

30 Agustos Zafer Bayrami aksam Cumhuriyet Halk Partisi ile Iyi Parti’nin öncülügünde Esenler Davutpasa Caddesi’nden Dörtyol Cumhuriyet Meydanina marslar, mesaleler ve sloganlarla Fener alayi düzenlendi. CHP ile Iyi Parti’nin Ilçe Gençlik Örgütlerinin hazirladigi havai fisek gösterisi gerçeklestirdi.

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli