Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Esenlerde iki firin sahibinin taraflari kavga etti 7 kisi yarali

Esenlerde iki firin sahibinin taraflari kavga etti 7 kisi yarali

Esenlerde iki firin sahipleri ekmek satisi yüzünden kavga etti. Çok sayida çalisan personel kavgaya karisti 7 kisi yaralandi.

Iç isleri bakanligi tarafindan Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsaminda Cuma günü 31 ilde sokaga çikma yasaginin getirilmesiyle birlikte sadece eczane ve firinlar açikti. Alinan yasaklar kapsaminda firinlar tezgâhinda ekmek satisi yapmasi yasaklanmisti. Firinlar cadde ve sokaklarda ekmek satisi yapacaklardi. Daha sonra yeniden alinan uygulama ile firinlar tekrar tezgâhlarinda ekmek satisi yapmalari açiklandi. Ancak sokakta ekmek satisi devam etti.

Edinilen bilgilere göre bugün Esenler ’de 4 yerde ekmek satisi yüzünden kavga çikti. Bunun en siddetlisi olan ninehatun mahallesinde idi. F. Çakmak Mah. bulunan firin sahibinin Ninehatun Mah. Ugurlu-2 ekmek firinin satis bölgesinde hane sahiplerine ekmek satisi yaptigi sirada. Ugurlu-2 ekmek firinin sahibinin bölgemde ekmek satisi yapamazsin Kendi bölgende ekmek satisi yaparsin demesi üzerine her iki tarafinda birbirleri ile tartismani sonucu taraflar arasinda kavgaya dönüserek 7 kisinin yaralanmasi ile sonuçlanmistir.

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli