Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Esenlerde 7 Liralik Fatura Cinayeti!

Esenlerde 7 Liralik Fatura Cinayeti!

Esenler`de dogalgaz faturasinin fazla gelmesi sebebiyle tartistigi ev arkadasini biçaklayarak öldürdügü öne sürülen kisi tutuklandi.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Esenlerde 7 Liralik Fatura Cinayeti!

Esenler’de dogalgaz faturasinin fazla gelmesi sebebiyle tartistigi ev arkadasini biçaklayarak öldürdügü öne sürülen kisi tutuklandi.

Ferhat Begi (27) ve Yurdakul K.’nin (46) oturdugu apartmanin sakinleri, çati katindan gelen gürültülerin ardindan bir kisinin elinde biçakla kaçtigi ihbarinda bulundu. Polis, apartmanin çati katinda Ferhat Beggi’nin (27) cansiz bedeniyle karsilasti.

Daha sonra Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan baslatilan çalismada, Begi’nin ayni evde kaldigi Yurdakul K.’ya (46) ulasilamamasi üzerine bu kisi hakkinda arama karari çikarilmisti. Esenler’de çorap satarak geçindigi ve Ankara`daki bir tanidiginin yanina gittigi belirlenen Yurdakul K, saklandigi evde yakalanarak Istanbul`a getirildi.

Emniyette ifadesi alinan süphelinin, evle ilgili faturalari ortak ödediklerini, olay günü 7 liralik dogalgaz faturasi yüzünden aralarinda tartisma çiktigini, tartisma sonucu Beggi’yi biçakla öldürdügünü itiraf ettigi ögrenildi.

Asayis Sube Müdürlügü`ndeki islemleri tamamlanan zanli, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, arkada kalan bu aci tablo ülkemiz insaninin ne hale geldigini bir kez daha aci bir sekilde göstermis oldu.

 



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli