Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Esenlerde 19 Mayis coskuyla kutlandi!

Esenlerde  19 Mayis coskuyla kutlandi!

Esenlerde 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami, coskuyla kutlandi.

Haber/Hasan Korkmaz

Esenler'de CHP ve IYI Parti ilçe baskanliklari Dörtyol Cumhuriyet Meydaninda bulunan Atatürk büstüne çelenk birakma töreni gerçeklestirdi.

Esenler Dörtyol Meydaninda CHP ve Iyi Parti ilçe örgütlerince düzenlenen 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami töreni saygi durusu ve Istiklal Marsi ile basladi. CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay ile Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara’nin Atatürk büstüne parti çelenklerinin birakilmasiyla devam eden tören, CHP Esenler Gençlik Kollari Baskani Ersel Aydogdu ile Iyi Parti Esenler Gençlik Kollari Baskani Fatih Koç’un konusmalariyla sona erdi.

 “BILIM ILE MÜCADELE EDILIYOR”

CHP Esenler Gençlik Kollari Baskani Ersel Aydogdu konusmasinda koronavirüs pandemisinin halk ve esnaf üzerinde etkisine vurgu yaparken “Salginda bilimsel ve etkili bir mücadele verilmedi. Bilimin öneminin öne çiktigi bugünlerde bilimsel degil, bilim ile mücadele ediliyor. Bilim yuvasi olan üniversitelerimize siyasi atamalar yapiliyor. Bu vesileyle demokratik haklarini kullanip bu yanlisa dur diyen Bogaziçili arkadaslarimiza buradan selam ediyoruz” dedi. Aydogdu konusmasinda gençleri örgütlenmeye ve dayanismaya çagirdi.

Iyi Parti Esenler Gençlik Kollari Baskani Fatih Koç konusmasinda “102 yil önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarinin yaktigi bagimsizlik atesini bugün her Türk genci, cosku ve heyecanla tasimaktadir” dedi.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli