Tarih: 01.01.2018 00:00

Esenlerde Mezarlara Sahip Çikilmali

Facebook Twitter Linked-in

 Esenlerde Mezarlara Sahip Çikilmali

Çevre sakinlerinin sikayeti dogrultusunda görüntüledigimiz Esenler menderes mahallesinde bulunan üç yüzlü mezarligi adeta çocuklarin oyun parki ve mezarligin içinde bulunan birkaç meyve agacinda erik toplamak için mezarlari ezmeleri içler acisi.

 

 Görüstügümüz mahalle sakinleri “mezarliklarda bir görevlinin olmayisi burayi yolgeçen hanina döndü. Burada yakinlarimizin cenazeleri var biraz vicdan birazda Allah korkusu olmali. Birçok defa gençleri kiz arkadaslarini alarak mezarlik içerisinde öpüstüklerine ve daha ileri gittiklerine sahitlik ettik. Birçok kez polisi aradik ama buna bir çare bulamadik Esenlerdeki yetkili kurumlarin bu konuya bir çözüm bulmalarini istiyoruz” diye konustular.

 

 Objektiflerimize takilan bir baska görüntü ise pes dedirtecek sekildeydi. Liseli gençlerin kafeterya veya bir çay bahçesini tercih etmek yerine mezarliklari seçmeleri bir ilçenin merkezinde bulunan mezarligin terk edilis göstergesidir. Mezarliklar gençlerin kiz arkadaslariyla sakin bir mekanda zaman geçirmelerinin yegane mekani haline gelmis bulunmakta.

haber:serkan basut

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —