Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenlerde Uyusturucu Operasyonu

Esenlerde Uyusturucu Operasyonu

Esenler`de Turgutreis ve Oruçreis mahalle Yapilan Operasyonlarda 7 kilo 800 gram ot esrar, 970 adet uyusturucu hap, 200 gram bonzai adli uyusturucu, 125 gram toz esrar ve 5 tabanca ile 2 tüfek ele geçirildi

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Turgutreis-Oruçreis Mahallelerinde Uyusturucu Operasyonu

Esenler`de Turgutreis ve Oruçreis mahalle Yapilan Operasyonlarda 7 kilo 800 gram ot esrar, 970 adet uyusturucu hap, 200 gram bonzai adli uyusturucu, 125 gram toz esrar ve 5 tabanca ile 2 tüfek ele geçirildi.

Esenler`de Turgutreis ve Oruçreis mahalle sakinleri 7 ay önce sokakta uyusturucu satan bir sebeke ile ilgili Istanbul Narkotik Sube Müdürlügü`ne yazili basvuruda bulundu. Bunun üzerine çalisma baslatan Yurt Içi Uyusturucu Sebekeleri ile Mücadele Büro Amirligi sebekeyi 6 ay önce takibe aldi. Yapilan takip sonucunda sokaklarda uyusturucu satan 17 kisi belirlendi. Çalismanin tamamlanmasinin ardindan narkotik ekipleri geçtigimiz sali günü Bayrampasa Esenler ve Bagcilar`da operasyon düzenledi ve sebekenin lideri oldugu öne sürülen S.G.`nin de aralarinda bulundugu 16 süpheliyi gözaltina alindi.

Operasyonun detaylariyla ilgili Istanbul Emniyetinden açiklama yapildi, görüntüler verildi.

Sebeke lideri oldugu belirtilen S.G.`nin yakalanma ani film sahnelerini aratmiyor. O görüntüler, süpheliyi fark eden polislerin "dur polis" diye bagirmasiyla basliyor. Sokak arasinda baslayan kovalamaca devam ederken, helikopter kamerasindan da o anlar görülüyor. Kaçan süpheliyi takip eden 5 polis S.G.`yi yaklasik 200 metre sonra sokagin bitimindeki bos bir alanda yakaliyor. Süphelinin yatirilarak kelepçelenmesi de kameralara yansiyor.

Operasyonla ilgili bugün emniyette yapilan açiklamada, 7 kilo 800 gram ot esrar, 970 adet uyusturucu hap, 200 gram bonzai adli uyusturucu, 125 gram toz esrar ve 5 tabanca ile 2 tüfek ele geçirildigi belirtildi. Ayrica 9 bin 530 TL`nin uyusturucudan kazanildigi gerekçesiyle el konuldugu kaydedildi. Gözaltina alinan 16 süpheli emniyetteki islemlerinin ardindan bu sabah Çaglayan`daki Istanbul Adalet Sarayi`na sevk edildi. – DHA Istanbul / Esenler

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli