Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Esenlerde Yoksulluk Yok Diyenler- Bu Kuyruk Neyin Nesi?

Esenlerde Yoksulluk Yok Diyenler- Bu Kuyruk Neyin Nesi?

Esenler Metro istasyonun yanina kurulan tanzim satis noktasi kuyrukla basladi, geç kalanlar avucunu yaladi. Çagimiza ve insanlik onuruna yakismayan manzaralarin görüntüsüne sahne olan bu manzaralarin suçlusu ise CHP olarak ilan ettiler.

Haber/Hasan Gürsoy

Belediyelerin uygun fiyata sebze satacagi tanzim satis noktalari bugün itibari ile faaliyete geçti. 15 milyon nüfuslu Istanbul'da 50 tanzim satis noktasi kurulan yerlerden biriside Esenlerdi.
Son dönemde artan meyve sebze fiyatlarina önlem almak amaciyla kamu tarafindan tanzim satis noktalari kurulmasi karari alinmisti. Alinan bu karar bugün itibari ile uygulanmaya baslandi. Ancak Esenlerin nüfusu 500 bin ve ilçe sinirlarinin büyüklügü bayagi genis. Bugün Esenlere gelen sebzeler 2 ton ve her vatandasa 3 kilo kotasi uygulandigi halde, ürünlerin yetmedigini gördük. Geç kalanlarin elleri ve fileleri bos, umutlari ise bittigine sahit olduk. Halka hizmet diye kandiriliyoruz ve seçimlere dönük, oy devsirmeye yönelik faaliyet oldugunu düsünenler az degildi. 
 
‘Enflasyonla topyekun mücadele’ amaciyla kurulan çadirda patates, sogan, kabak, domates, salatalik, biber ve patlicanin marketlerdekinden daha uygun fiyata tüketiciye satilmasi planlaniyor. Sali günü tanzim satis çadirinin cumhuriyet meydaninda kurulacagi bilgisine ulastik.



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu