Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Esenler'de Koca Dehşeti: Bir Kadın Sokak Ortasında Bıçaklandı

Esenler

Geçtiğimiz günlerde sokak ortasında saldırıya uğrayan F.O. yaralandı,saldırıyı gerçekleştiren kocası Ahmet C. de daha sonra intihar girişiminde bulundu.

Haber:Mustafa Siviş

Esenler’ de meydana gelen olayda Ahmet C. isimli saldırgan eşi F.O.’yu bıçakladı.Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken,saldırının ardından intihar girişiminde bulunan adamı polis ikna etti.

Olay 28 Kasım gecesi saat 21:30 sularında Esenler'in Oruçreis mahallesinde gerçekleşti. Esenler’de kardeşini ziyarete gelen Suriye uyruklu F.O. ile yine Suriye uyruklu eşi Ahmet C.’nin arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Ahmet C. elindeki bıçakla eşini karnından bıçakladı ve sokağa çıktı. Yaralı kadın evde kanlar içinde hayat mücadelesi verirken, saldırgan eşi de sokak ortasında elindeki bıçağı boğazına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Eşi tarafından yaralanarak kanlar içinde kalan kadının yardımına mahalleli tarafından çağrılan sağlık ekipleri yetişti. Yaralı kadın ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüpheli koca ise Emniyet ekiplerinin uzun süren ısrarları sonucu ikna edilerek ambulansa alındı. Hastaneye kaldırılan karı ve kocanın sağlık durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi. Kasten yaralamakla suçlanan koca tutuklanarak cezaevine yollandı.



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı