Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Esenlerden Gazi Mahallesine Hirsizlik için gittiler

Esenlerden Gazi Mahallesine Hirsizlik için gittiler

Esenler`de yasayan Tugay K. ( 25) önceki gece bir grup hirsiz arkadasi ile birlikte Sultangazi Gazi Mahallesi`ne gitti.

Esenlerden Gazi Mahallesine Hirsizlik için gittiler

Esenler’de yasayan Tugay K. ( 25) önceki gece bir grup hirsiz arkadasi ile birlikte Sultangazi Gazi Mahallesi’ne gitti.

Gazi Mahallesi’nde daha önceden gözlerine kestirdikleri 1349. sokakta ki tekstil atölyesinin kepenk kilitlerini kiran ithal hirsizlar 40 bin TL degerinde ki kot pantolonlari çalarak geldikleri araca yükledi. Bu sirada Gazi Mahallesi’nde sivil araçlari ile devriye görevi yapan Asayis Bürosu Dedektifleri süphe üzerine araci takibe aldi.

Takip Esenler Karabayir Mahallesine kadar sürdü. Araci durduran elebasi Tugay K. ve hirsizlar kot pantolonlari bir depoya yüklerken polis duruma müdahale etti. Havaya ates açan Asayis Bürosu Dedektifleri Tugay K. liderliginde ki hirsiz çetesini yere yatirarak kiskivrak yakaladi.

Hirsiz çetesi mensuplari polisin müdahalesi sirasinda kafalarini, kollarini ve bacaklarini beton kaldirima çarparak çesitli yerlerinden yaralandi.

Kot pantolonlari ilk sorgularinda çalmadiklarini alacaklari karsiliginda aldiklarini söyleyen hirsiz çetesi, yapilan arastirma ve detayli sorgu sirasinda suçlarini itiraf etti. Çalinan ürünler mal sahibine teslim edildi. Hirsiz çetesi ise sorgularinin ardindan önce hastaneye götürülerek tedavileri yapildi sonra adli makamlara sevk edildi.

Hirsizlari yakalayan ekibin Ilçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen’in talimati ile kurulan Hirsizlik Suçlarinda uzman Asayis Bürosu Dedektifleri oldugu ögrenildi.

Yasanan bu olay ile bir hirsizlik çetesi daha Sultangazi sokaklarindan temizlenmis oldu.

Haber: Engin Belli.

 



  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 11.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu