Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenlerden Ispanyaya!

Esenlerden Ispanyaya!

Futbola Atisalanispor takiminda baslayan Emre Çolak, La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna transfer oldu.

Esenlerden Ispanyaya!

Futbola Atisalanispor takiminda baslayan Emre Çolak, La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna transfer oldu.

Futbola henüz 11 yasinda Atisalanispor takiminda baslayan ve hocasi Emin Tetikli tarafindan kesfedilen Emre Çolak, 2004 yilinda Süper Lig`in köklü ekiplerinden Besiktas`in genç takimiyla antrenmanlara çikti. Maddi imkânsizlik nedeniyle tekrar eski takimi Atisalanispor`a geri dönüp 3-4 ay kadar daha oynadi.

Daha sonra bir hazirlik maçinda Galatasaray A2 takimiyla yapilan maçta forma giyen Emre, ayagina hakim olmasi ve çabuk hareket etmesiyle rakip takimin hocasi Recep Yazici`nin dikkatini çekti. Rakip takimin antrenörü Emin Tetikli`den Emre`yi istediginde, ilk önce onu vermek istemedi. Tetikli, `Tamam` yanitini verince, 20 kaban, 5 tane de futbol topu karsiliginda Emre Çolak Galatasaray altyapisinda top kosturmaya basladi".

Deportivo, Emre Çolak`i "Yeni Arda Turan" Olarak Lanse Etti

La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna, Emre Çolak transferini Arda Turan`a benzetti, raporda "Hem yetenekli hem de gelecekte satisi yapilabilir." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray ile yollarini ayirarak sürpriz bir transferle  Deportivo La Coruna`ya giden  Emre Çolak yeni bir maceraya hazirlaniyor. Gelecek sezon  Ispanya La Liga`da mücadele edecek 25 yasindaki Emre için  Arda Turan örneginin etkili oldugu belirtildi.

Endülüs temsilcisinin,  Emre Çolak transferi öncesi yaptigi arastirmada Arda`nin 2011 yilindan bu yana  Ispanya`da özellikle  Atletico Madrid dönemindeki etkili görüntüsü ve  Barcelona`ya giderek para kazandirmasi örnegi öne çikarildi.

RAPORLAR BASARILI

Arda gibi  Galatasaray altyapisindan çiktigi ve 25 yasina kadar ciddi anlamda tecrübe kazandigi vurgulanan Emre`nin, izleme heyetinin raporlarinda da basarili göründügü kaydedildi.

1 yildir Ispanyol kulübü tarafindan özel olarak izlenen Emre`nin hem yasi itibariyle gelecekte satisi yapilabilecegi hem de yetenegiyle etkili olmasinin beklendigi aktarildi.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli