Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Esenlerden Sarigül ?degisimin zamani geldi?

Esenlerden Sarigül ?degisimin zamani geldi?

CHP Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Mustafa Sarigül, seçim çalismalari için geldigi Esenler`de degisim vaktinin geldigini belirterek, 26 Aralik Çarsamba gününden itibaren Esenler`i karis karis dolasacaklarini açikladi.

Esenlerden Sarigül “degisimin zamani geldi”

CHP Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Mustafa Sarigül, seçim çalismalari için geldigi Esenler’de degisim vaktinin geldigini belirterek, 26 Aralik Çarsamba gününden itibaren Esenler’i karis karis dolasacaklarini açikladi.

Türkiye Degisim Hareketi Esenler Kadin Kollari düzenledigi sabah kahvaltisina Sisli Belediye Baskani Mustafa Sarigül, TDH Il Yönetim Kurulu Üyeleri, Il Kadin Kollari Baskani, TDH Esenler Ilçe Baskani Cengiz Boztepe ve CHP Kadin Kollari Baskani Aysel Gülden ile birlikte Esenler’li kadinlarin yani sira yerel basin katildi.

Kahvaltinin ardindan “Çare Sarigül” sloganlari esliginde mikrofona davet edilen Mustafa Sarigül, Esenler’de artik degisim zamaninin geldigini belirterek, söyle konustu;

“Her gittigimiz yerde ufak ufak kartopu gibi müthis bir sekilde büyümeye basladik. Bir olacagiz, iri olacagiz, diri olacagiz. El ele kol kola insallah da omuz omuza olacagiz. Iktidara yaklasik 20 yildir yaptiklari için tesekkür ederiz ama kendilerinde büyük bir yorgunluk ve enerji düsüklügü var.

Ötekisi olmayan bir anlayisla devam edecegiz

Mustafa Sarigül’e gelen bir vatandasa ben nerede dogdun, hangi kültürdensin, hangi inançtansin, hangi mezheptensin, hangi partiye oy verdin diye asla sormam. Benim tek soracagim soru size nasil yardimci olabilirim. Bu zamana kadar da ötekisi olmayan bir anlayisla çalismalarimiza devam ettik ve bundan sonrada devam edecegiz.

Ancak onlar hep bize dere dediler, bunlar derenin kenarinda çay tasi dediler, çakil tasi dediler, bunlar tenekeden tayyare dediler. Evet, biz önceden küçük bir dereydik ve büyük bir dere haline gelerek irmaklara aktik. Irmak olduk nehirlere aktik. Nehir olduk denizlere aktik. Simdide bismillah deyip denizlerden toplanip sizlerle birlikte omuz omuza sahaya akiyoruz.  

görev sürem içerisinde ne bir kul hakki yedim, nede yedirdim.

Evet, görev sürem içerisinde diyebilirim ki, Allah’a sükürler olsun ne bir kul hakki yedim, nede yedirdim. Bunu anlimin akiyla söylüyorum. Çünkü çok paraniz olabilir, büyük mevkileriniz olabilir ama itibariniz yoksa Ne kiymeti olur? Hiçbir kiymeti olmaz. Çok paraniz olabilir mahkemelerde sizi aklayabilir ama kamu vicdani sizi aklamiyorsa bunun hiçbir anlami olmaz.

Sunu iyi bilsinler ki, oylari artik çalamayacaklar

Bakin Istanbul’da 20 yildan beri ayni anlayis var ama sorunlar hala ortada duruyor. Birde sag olsunlar diyorlar ki, 2023 yilinda sunu yapacagiz. Bu gerçekten çok ayip bir seydir. Biz sadece kendi dönemimizi konusacagiz. Çünkü 30 Mart’taki sandiktan ne çikacagini biliyor musun da, utanmadan sikilmadin biz 2023 yilinda sunu yapacagiz diyorsunuz. Ama sunu iyi bilsinler ki, oylari artik çalamayacaklar. Çünkü isiklari artik kestirmeyecegiz.

Degisim zamani geldi

Esenler’i 26 Aralik Çarsamba gününden itibaren kapi kapi dolasmaya baslayacagiz. Esenler’de kapisini çalmadigimiz ve elini sikmadigimiz vatandas kalmayacak. Ben inaniyorum ki, Esenler halkida bizim bu çagrilarimiza en güzel sekilde cevap verecekler. Onun için her birinizden ricam en az 3 kisiyi ikna etmeniz.

Birazdan da Sayin Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’nu arayacagim ve Esenler’in selamini iletecegim. Esenler tamamdir degil mi? Esenler’de degisim zamani gelmistir degil mi? Evet, zamani geldi ve Allah’in izni ile Esenler’i alacagiz.

 



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı