Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Esenleri Sinekler Istila Etti

Esenleri Sinekler Istila Etti

Esenler`de sineklerin gazabina ugrayan vatandaslar büyük sikinti çektiklerini ifade ettiler.?bu nasil bir is, bu duruma duyarsiz yöneticilerimiz iftar sofralarinda keyif çatacaklarina bizim çilemize kulak versinler? diyerek adeta isyan ettiler.

 Esenleri Sinekler Istila Etti
 
Esenler’de sineklerin gazabina ugrayan vatandaslar büyük sikinti çektiklerini ifade ettiler.“bu nasil bir is, bu duruma duyarsiz yöneticilerimiz iftar sofralarinda keyif çatacaklarina bizim çilemize kulak versinler” diyerek adeta isyan ettiler.
 
Esenler’de yasayan vatandaslar birçok dertle ve çile ile mücadele ederken “dert üstüne dert” misali simdide sinek istilasina ugramalari çileden çikartti. Gazetemizi e-mail atan vatandaslar bakin neler söyledi.
“Canimizdan bikmis, büyük sorunlarimiz varken simdide bu yaratiklarla savasiyoruz. Çocuklarimizin hastalanacagi korkusuyla yasiyoruz. Yiyeceklerimizi sakladigimiz dolaplarimiza kadar giren sinekler tehlike saçiyor. Belediyenin yetkilileri, özellikle temizlik isler ne yapiyor? Her yil ilaçlama yapilirken bu sene bu isi neden yapmiyorlar. Vergilerimizi ödüyoruz, vatandaslik görevimizi yerine getiriyoruz ve karsiliginda belediyeden hizmet bekliyoruz.   Biz vatandaslik görevini yapiyorsak belediyede vatandasa karsi sorumlulugunu bilecek ve hizmet yapacak. Umariz sesimizi duyarlar ve ilaçlama görevlerini yaparlar” dediler.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı