Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Esenlerin CHP`li Meclis Üyeleri Aday mi?

Esenlerin CHP`li Meclis Üyeleri Aday mi?

7 Haziran`da yapilacak milletvekili seçimleri öncesi CHP Esenler Belediye Meclis üyeleri milletvekilligi için aday mi? Oluyorlar.

 7 Haziran’da yapilacak milletvekili seçimleri öncesi CHP Esenler Belediye Meclis üyeleri milletvekilligi için aday mi? Oluyorlar.

Esenler Belediye meclis üyelerinden Yüksel Kiliç, Kemal Sahin, Mustafa Usta ve eski belediye baskan adaylarindan M.Aksal Örüklü, CHP’den milletvekilligine aday adayi olacaklari konusunda bazi duyumlar kulislerde dolasmaya basladi.
 
Bakirköy’de Botanik bahçedeki Karadenizliler Federasyonu tarafindan düzenlenen,sabah kahvaltisina CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ve çok sayita partili katildi. Burada genel baskan Kiliçdaroglu ile kol kola giren Esenler belediye meclis üyesi Kilici görenler “Kiliç ve diger Meclis üyeleri acaba sayin genel baskanin kontenjan adaylari mi?” diye birbirlerine sordular.  

Esenler’de CHP’yi en iyi sekilde ve en üst düzeyde laiki ile temsil ettikleri bilinen bu dört parti emekçisinin basarili çalismalari genel merkeze kadar ulastigi biliniyor. Bu nedenle Botanik bahçedeki kahvaltili toplantida kürsüde konusan Genel Baskan Kiliçdaroglu, sunucu Hasan Karayol vasitasi ile Yüksel Kiliçi yanina çagirarak basin mensuplari önünde bu ani fotograf karesine yansittilar.

Bize de emek en Yüce degerdir, emek verenler karsiligini alir demek düser. 




  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu