Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Esenlerin Hirçin Çocugu Sonunda AKP`li Oldu.

Esenlerin Hirçin Çocugu Sonunda AKP`li Oldu.

Sosyal paylasim sitesinde ?evlilik cüzdanini genel baskan yardimcimiz elif hanima takdim etti? söylemesi ve paylasmasi AKP geçtiginin göstergesidir.

Serkan Basut/Gazete Esenler

Esenlerin Hirçin Çocugu Sonunda AKP’li Oldu

Sosyal paylasim sitesinde “evlilik cüzdanini genel baskan yardimcimiz elif hanima takdim etti” söylemesi ve paylasmasi AKP geçtiginin göstergesidir.

Esenler’de yilarca Saadet Partisinde ilçe baskanligi ve meclis üyeligi görevlerini yapan Burhan Kocaman Numan Kurtulmus’un Sadetten partisinden Ayrilarak Has Partiyi kurmasi esnasinda Kocaman da partisinde istifa ederek Has parti ilçe baskanligina geçmisti.

Kocaman Saadet ve Has Parti döneminde Ak partiye karsi keskin bir siyaset yürütmüs hatta Ak partililerin yetim hakki yedigini iddia etmisti.

Numan Kurtulmus’un Ak partiyle anlastigi dönemde gazetecilere verdigi bir demeçte genel baskanim bana geç derse geçerim sözlerine kamuoyunda tepkiyle karsilanmisti.

Hemen hemen her konusmasinda Ak Partiyi elestiren Burhan Kocaman, Numan Kurtulmus’un Ak partiye geçmesiyle birlikte kendiside bu partide siyasete devam karari aldigi belirlendi

Uzun süreden beri suskunlugunu koruyan ve gazetecilerin sordugu her soruyu yanitsiz birakan Kocaman sosyal paylasim sayfasinda yayinladigi bir paylasimda Numan Kurtulmus’a genel baskan yardimcimiz hitabinda bulunarak Ak partiye geçtiginin sinyalini verdi.



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli