Esenlerin Meclisi Üç Dakikaligina Toplandi

Esenlerin Meclisi Üç Dakikaligina Toplandi

2018 Yili Eylül Ayi Meclis Toplantisi basladigi gibi bitti. ?Bes Dakikada Besiktas?. Meclis üyeleri verilen arayi iyi degerlendirmedikleri ?özellikle muhalefet CHP meclis üyelerinin ? yasanan gelismeler hakkinda söz alip degerlendirme yapmamalari ?Bunla

Esenlerin Meclisi Üç Dakikaligina Toplandi

Esenler Belediye Meclisi`nin 5. Seçim Yili 5. Dönem 2018 Yili Eylül Ayi Meclis Oturumu Bir Ay Verilen Aranin Artindan Pazartesi Günü Saat 15.30’da Toplanti.

2018 Yili Eylül Ayi Meclis Toplantisi basladigi gibi bitti. “Bes Dakikada Besiktas”.  Meclis üyeleri verilen arayi iyi degerlendirmedikleri “özellikle muhalefet CHP meclis üyelerinin “  yasanan gelismeler hakkinda söz alip degerlendirme yapmamalari “Bunlar mi mecliste halkin sorunlarina çözüm bulacaklar” sözünü dedirtti.
Örüklü bir metin hazirlasaydi o meclis üyesi konusurdu…
Iktidar degil, muhalefet konusmaliydi, Muhalefet, ABD Dolarini, Cumartesi Annelerini, 30 Agustos Zafer Bayramini Konusmaliydi. Muhalefet Zamlari, Kurban Bayramini, baslayacak olan yeni egitimi, yani ülke gündemde var olan halkin sorunlarini konusmaliydi. Konusmadilar ve meclis gündeminde üç teklif üç dakikada oylandi. Esenlerin meclisi üç dakikaligina toplandi.
 
Insaat Mühendisi Usta “BANA NE” dedi
Bize göre ana muhalefetin konusmamasindaki suçlu Aksal Örüklü. Örüklü bir metin hazirlamadi ki “uzaktan kumandalisi olan meclis üyesi” sesiz kaldi. Diger muhalif meclis üyesi Insaat Mühendisi Mustafa Usta ise, “bana ne kardesim, konusmami istemeyenler gelsin konussun. Ben enayi degilim, ben konustukça bunlar beni disipline sevk ediyor. Bana iftira atiyorlar, beni ve arkadaslarimi karaliyorlar. Iftiracilari olanlar, çokbilmisler konussun” diye düsündügü için konusmadi.