Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ESENLERLI ÇOCUKLAR KARIN TADINI SÖLENLE ÇIKARDI

ESENLERLI ÇOCUKLAR KARIN TADINI SÖLENLE ÇIKARDI

Esenler’de "Kar Söleni" düzenlendi. 15 Temmuz Millet Bahçesi’ndeki etkinlige okullarin da kapali olmasinin etkisiyle yogun ilgi gösterildi. Binlerce ögrenci etkinlige ailesi ile birlikte katilarak gönüllerince bir gün geçirdi.

Esenler Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü tarafindan “Kar Söleni” düzenlendi. 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçeklesen “Kar Söleni” yogun ilgi gördü. Yariyil tatilindeki ögrenciler için düzenlenen etkinlikte kardan adam yarismasi da yapildi. Yarismada ilk 3’e giren çocuklara hediyeler verildi. Eglenceli etkinlikte en güzel kardan adam yapan kisi tabletin sahibi oldu. Hediyelerin ardindan etkinlige katilan vatandaslara sucuk ekmek ve çay ikrami yapildi.

Lapa lapa yagan karin altinda birbirinden keyifli etkinliklerin düzenlendigi sölende, renkli görüntüler ortaya çikti. Palyaçolar miniklerin yüzlerini boyarken zabita ekipleri de çocuklarla birlikte kar savasi yapti. Müzik dinletileri esliginden, halay ve horonlar oynanarak keyifli anlarin yasandigi etkinlik, aileleriyle birlikte katilan miniklere unutulmaz bir gün yasatti.

KARDAN ADAMA BABASININ ADINI KOYDU

Etkinlige arkadasi ve çocuklariyla birlikte gelerek kardan adam yarismasina katilan Handan Akyol, çocuklardan daha çok heyecanli oldugunu söyledi. Etkinligi düzenleyen Esenler Belediyesi’ne tesekkürlerini ileten Akyol, “Çocuklardan daha çok heyecanliyiz. Belediyeye çok tesekkür ederiz. Bütün etkinliklerine katiliyoruz. Çalisanlarin hepsine çok tesekkür ederiz” dedi.

Yanindaki arkadasi Cemile Uslu, kardan adamin adini “Osman” koyduklarini belirterek sunlari söyledi:

“Çok güzel oldu. Çok mutluyuz. Çocuklar da çok sevindi. Kardan adamin ismini rahmetli babamin adi ‘Osman’ koyduk” diye konustu.

SOGUK HAVAYA ALDIRMADAN KIYASIYA YARISTILAR

9 yasindaki Ömer Asaf Atli ise ailesiyle birlikte etkinlige katilarak kardan adam yapti. Eglenceli vakit geçirdigini ifade eden Atli, “Babamla biz yaptik kardan adami. Biraz zorlandik. Çok güzel oldu. Bence birinci olabilirim. Burada oyun oynadim. Kartopu savasi yaptik. Çok eglendim. Diger arkadaslarima basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Ömer Asaf Atli’nin babasi Nurettin Atli ise keyifli bir etkinlik oldugunu söyledi. Emegi geçenlere tesekkür eden Nurettin Atli sunlari kaydetti: “Çok keyifli bir gün oldu. Vesile olan herkese çok tesekkür ederim. Iki oglumuz var. Onlar çok keyif aldilar. Kardan adam yaptik. Iddialiyiz. Umarim birinci oluruz. Özellikle emegi geçen herkese çok tesekkür ederiz. Çok keyifli ve güzel bir etkinlik oldu” ifadelerini kullandi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı