Bugün, 4 Temmuz 2024 Perşembe

Esenlerli Karateci Avrupa Sampiyonu

Esenlerli Karateci Avrupa Sampiyonu

Esenlerli karateci Samet Gök Isviçre`de yapilan Ümit Genç ve 21 Yas Alti Avrupa Karate Sampiyonasinda 63 kiloda sampiyon oldu ve Esenler Ilçe Kaymakami Yüksel Ünal`i makaminda ziyaret etti.

Esenlerli Karateci Avrupa Sampiyonu

Esenlerli karateci Samet Gök Isviçre’de yapilan Ümit Genç ve 21 Yas Alti Avrupa Karate Sampiyonasinda 63 kiloda sampiyon oldu ve Esenler Ilçe Kaymakami Yüksel Ünal’i makaminda ziyaret etti.

Çay ocaginda çalisan bir baba ile ev hanimi, annenin üç çocugun dan biri olan ve karate sporuyla ilgilenen, ailesinin en küçük ferdi Samet Gök Avrupa’da büyük bir basariya imza atti

Esenler Ilçe Kaymakamligi’nin egitiminde destek oldugu Samet Gök, Isviçre’de yapilan Ümit Genç ve 21 Yas Alti Avrupa Karate Sampiyonasinda 63 kiloda Avrupa sampiyonu olarak Altin Madalya kazandi.

Samet Gök, Isviçre’de yapilan Ümit Genç ve 21 Yas Alti Avrupa Karate Sampiyonasinda 63 kiloda finaldeki Ingiliz rakibini 6-0’lik büyük bir farkla yenerek Ay Yildizli Bayragi göndere çektirdi.

Sampiyon Samet Gök, Esenler Ilçe Kaymakami Yüksel Ünal’i makaminda ziyaret etti. Ilçe Kaymakami Yüksel Ünal, Avrupa sampiyonu sporcuyu tebrik ederek basarilarinin devamini diledi ve egitiminde kullanmak üzere 750,00 TL. maddi destek verdi.  



  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli