Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Esenlerli sporcu Dünya Sampiyonasi`na

Esenlerli sporcu Dünya Sampiyonasi`na

Ülkemizi Brezilya`da 28 Eylül ? 6 Kasim 2013 tarihlerinde yapilacak Kick Boks K-1 Contact Dünya Sampiyonasi`nda temsil etmeye hazirlanan Esenlerli sporcu 21 yasindaki Sonay Kiliç, Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Faruk Aydin`i makaminda ziyaret etti.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Esenlerli sporcu Dünya Sampiyonasi’na

Esenlerli sporcu 21 yasindaki Sonay Kiliç Dünya Sampiyonasi’na

Ülkemizi Brezilya’da 28 Eylül – 6 Kasim 2013 tarihlerinde yapilacak Kick Boks K-1 Contact Dünya Sampiyonasi’nda temsil etmeye hazirlanan Esenlerli sporcu 21 yasindaki Sonay Kiliç, Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Faruk Aydin’i makaminda ziyaret etti.

Esenler Belediyesi Oruçreis Esgev Gençlik Spor ve Izcilik Kulübü’nde Kick Boks bransinda egitim alan Kiliç, antrenörü Zülbiye Kaçay ile birlikte gerçeklestirdigi ziyarette, Belediye Baskan Yardimcisi Faruk Aydin’a Brezilya’da yapilacak Dünya Sampiyonasi hakkinda bilgi vererek, kendisine verdigi her türlü maddi ve manevi destekten dolayi tesekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette Kiliç, Baskan Yardimcisi Aydin ile sohbet ederek Esenler’i ve Türkiye’yi Brezilya’da en güzel sekilde temsil etmeye çalisacagini anlatti. Kiliç’a basarilar dileyen Aydin, “Dünya Sampiyonasindan ülkemizi ve Esenler’i en iyi sekilde temsil edecegine inaniyorum. Sampiyonda Esenler halkinin dualari sizinle olacak. Size basarilar diliyorum” dedi.

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli