Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ESEV SANAT KURSLARI BASLIYOR

ESEV SANAT KURSLARI BASLIYOR

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), sanata ilgi duyan ve kendini bu alanda gelistirmek isteyenler için yeni dönemin kapilarini araliyor. 51 bransta egitim verecek ESEV’de dersler, 13 Eylül 2021’de baslayacak.

ESEV, yani Esenler Belediyesi Sanat Evi uzman egitimci kadrosu ile ilgi duydugu alanda egitim almak isteyen sanatseverleri agirlamaya hazirlaniyor.

Sadece Esenler ’den degil, tüm Istanbul’dan gelen ögrencilerle Istanbul’un sanat akademisine dönüsen ESEV pandemi nedeniyle online olarak verdigi ücretsiz sanat derslerine artik yüz yüze egitim düzeninde devam ediyor.

Esenler Dr. Kadir Topbas Kültür ve Sanat Merkezi’nde egitimlerini sürdürecek olan ESEV; baglamadan kemana, diksiyondan fotografçiliga, el ve geleneksel sanatlar ile pek çok dalda egitimler verecek. Piyano disindaki enstrüman kurslarina 12 yas üzerindekiler katilim saglayabilecek. Egitimler ücretsiz olarak gerçeklesecek.

ESEV KONSERVATUVARA ÖGRENCI GÖNDERIYOR

Esenler Belediyesi Sanat Evi sadece bir sanat kursu olarak çalismiyor. Burada ilgi duydugu alanda ilk egitimlerini alan gençler, kariyerlerini sanat konusunda sekillendirmeye karar vererek, konservatuvar sinavlarina da girebiliyorlar.

ESEV’in önceki dönem çalismalari hakkinda bilgi almak için ilgili haberlerimizi inceleyebilirsiniz.

SON BASVURULAR 6 EYLÜL’DE

Sanatseverler, egitimlere Esenler ve çevre ilçelerden basvurabilecek. 51 bransta gerçeklesecek egitimlere kayitlar www.esevkayit.com adresi üzerinden yapiliyor. Detayli bilgi almak isteyenler ise 444 00 73 numarali telefonu arayabilecek.



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı