Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

"Esim hamile, borç para ariyorum" diye bagirip yardim dilenmisti! Insanlari dolandirdigi ortaya çikti

"Esim hamile, borç para ariyorum" diye bagirip yardim dilenmisti! Insanlari dolandirdigi ortaya çikti

Esenler'de sokakta "Esim hamile, borç para ariyorum" diye bagirarak yardim dilenen ve sosyal medyada bir anda gündem olan kisinin, farkli ilçelerde de bu yolla dilencilik yaptigi ve insanlari kandirarak yardim istedigi ortaya çikti. Öte yan

Esenler'de sokakta "Esim hamile, borç para ariyorum" diye bagirarak yardim dilenen ve sosyal medyada bir anda gündem olan kisinin, farkli ilçelerde de bu yolla dilencilik yaptigi ve insanlari kandirarak yardim istedigi ortaya çikti. Öte yandan sahsin, sosyal medya hesabinda içki masasinda alem yaptigi anlara ait fotografi da görüldü.

Esenler'de sokakta "Karim hamile, sabahtan beri borç para ariyorum, yardim edin, Kur'an çarpsin geri öderim" diye bagirarak dilenen M.K. sosyal medyada gündem olmustu. M.K'nin isyanini çok sayida sosyal medya kullanicisi paylasti ve yardim çagrisinda bulundu. Ancak M.K'nin yardim istegi de, isyani da sahte çikti.

BELEDIYE BASKANI'NIN YARDIM ISTEGINI CEVAPSIZ BIRAKMISTI

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, M.K'ye ulastiklarini ve bilgilerini kendileriyle paylasmadigini ve sahsin Esenler'de oturmadigini, attigi bir tweet ile duyurdu. Göksu, "Sosyal medyada paylasilan videodaki kisiye ulastik. Sahis Esenler'de oturmadigini ifade etti. Nerede oturdugunun önemli olmadigini ve her sartta yardim edecegimizi söylememize ragmen adresini vermekten imtina etti. Konunun her açidan takipçisi olacagimizin bilinmesini isterim" ifadelerini kullandi.

FARKLI ILÇELERDE AYNI YOLLA PARA DILENIYOR

Edinilen bilgiye göre M.K'nin esi hamile degil ve esinden ayri. Çevresindekilere Ümraniye'de oturdugu bilgisini vermis ancak adresi yalan ve bu yolla farkli ilçelerde de dilencilik yaparak para topluyor.

'Esim hamile, borç para ariyorum' diye bagirip yardim dilenmisti! Insanlari dolandirdigi ortaya çikti'Esim hamile, borç para ariyorum' diye bagirip yardim dilenmisti! Insanlari dolandirdigi ortaya çikti


  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli