Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Esin Köymen İçin Maltepe Formu; ÇALIŞA ÇALIŞA KAZANACAĞIZ

Esin Köymen İçin Maltepe Formu; ÇALIŞA ÇALIŞA KAZANACAĞIZ

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen’in kazanması için Sokak Kültür Derneği Maltepe Formu Üyeleri alanlarda mücadele ediyor; ÇALIŞA ÇALIŞA KAZANACAĞIZ…

Haber/Elmas AYDOĞAN

Sokak Kültür Derneği Maltepe Formu Üyeleri; CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen’in adaylığı açıklandıktan sonra bir fiil sahalarda çalışmalarını hız kesmeden aksatmadan devam ediyor.

Maltepe Formu Üyelerinden Ali Kemal İpek “Gün geldi Megafonla, gün geldi elde broşürle ve gün geldi afiş asarak meydanlarda pazarlarda sokaklarda Esin Köymen’in kazanması için çalışmayı devam edip mücadelemizi sürdüreceğiz. Maltepe'de Yaşam Var sloganı ile Kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımızın geleceği için kadın adayımız Esin Köymen'in kazanması için 31 Mart'a kadar Metro istasyon duraklarında, sokaklarda, Mahallelerde ve Pazarlarda olacağız."

İpek “sokaklarda pazarlarda megafonla propaganda yaparak etkili bir çalışma yapıyoruz. Halkın genel yaklaşımı çok pozitif. Sokaktaki havaya bakılırsa çok ciddi bir fark olacak gibi gözüküyor. Son on güne girdik. Bu günler çok önemli. Seçim gününe kadar son bir gayretle her yerde görünür bir çalışma yaparsak etkisi hayli fazla olur. Son bir gayret daha diyoruz. Bizler ÇALIŞA ÇALIŞA KAZANACAĞIZ. 1. Nisanda halkımıza baharı yaşatacağız.”

 



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı