Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

Esinder Emlakçilarla Bulustu!

Esinder Emlakçilarla Bulustu!

Esinder Esenlerde Faaliyet gösteren Emlakçilar ve gayrimenkul danismanlari ile birlikten kuvvet dogar temali toplanti dernek merkezinde düzenledi.

Mesut Kaya/gazete esenler

Esinder Emlakçilarla Bulustu!

 

Esinder Esenlerde Faaliyet gösteren Emlakçilar ve gayrimenkul danismanlari ile birlikten kuvvet dogar temali toplanti dernek merkezinde düzenledi.

Toplantiya Esinder Dernek Baskani Özkan Ercan yardimcilari Dursun Aksoy ve Ramazan Yildirim yani sira esenlerde faaliyet gösteren gayrimenkul danismanlari katildi.

Baskan Özkan Ercan Esinder’in kuruldugu günden bugüne kadar olan faaliyetlerini anlattigi toplantida Esenlere emek vermis, Esenlerin çamurunu çigneyip sikintilarini yasamis olan gayrimenkul danismanlarina birlik ve beraberlik için güçlü ve yapici olma konusunda da çagrida bulundu.

Vatandasa dairesine daire arti 10 bin Tl

Ercan “Bununda en temel yolu kurumsal olmak tan geçer. Eger siz buraya kurumsallasmis konusunda marka olmus firmalari gelmesini istemiyorsaniz. Profesyonel ve kurumsal bir yapi olusturun. Biz Müteahhitlik yapalim, sizde emlakçilik yapin. Esenler Istanbul’un merkezinde kaldi. Kentsel dönüsümünden nasibini alacak. Biz dernekleserek Esenlerin degisimdeki yeni yüzü olan Esinder A.S kurduk. Ilçemizin 1000’lik ve 5000’lik planlari hazirlaniyor. Sizler ada bazinda çalismalar yürütün bizlere getirin. Vatandasa dairesine daire verecegiz arti 10 bin TL kira destegi verecegiz. Esenlerdin 16 mahallesinde ada bazinda çalismalar yapacagiz.

 

Baskan daha sonra konusmasin da ESINDER A.S nin Esenlerin Kensel Dönüsüm de ki çalismalarindan bahsetti. Yapilacak kensel dönüsüm projelerinde bizimle beraber sizlerde kazanacaksiniz diyerek emlakcilarin her zaman yaninda oldugunu belirterek Dernek binasinin Emlakçilara açik oldugunu istedikleri zaman konferans salonumuzu kullanabilirsiniz dedi. Gerçek anlamda Esenler ve emlakcilar için yeni bir milat olacagi ifadesinde bulundu.

Toplanti da daha sonra emlakçilar kendi sorunlarini dile getirdiler.



  • Cuma 15.1 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.7 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı