Bugün, 23 Ekim 2024 Çarşamba

?Esinder Istanbul`un Toki`si Olmus?

?Esinder Istanbul`un Toki`si Olmus?

TBMM Baskanvekili, MHP Istanbul Milletvekili olan Meral Aksener ESINDER YAPI A.S.`yi ziyarette bulundu.

“Esinder Istanbul’un Toki’si Olmus”
TBMM Baskanvekili, MHP Istanbul Milletvekili olan Meral Aksener ESINDER YAPI A.S.`yi ziyarette bulundu.

ESINDER Yapi Merkez Binasinda gerçeklesen ziyarette ESINDER YAPI Yönetim Kurulu Baskani Özkan Ercan, ESINDER YAPI Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Dursun Aksoy, MHP Esenler Belediye Baskan Adayi Ahmet Fidan, ESDEF Baskani Süleyman Kahveci hazir bulundular.



ESENLERIN VIZYONUNA KATKI SUNUYORUZ

Gayet samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette ESINDER’in Esenlere sunmus oldugu katkilari anlatan ESINDER Yapi Yönetim Kurulu Baskani Özkan Ercan, Esenlerde kimseyi magdur etmeden hak sahiplerin evlerini yenilediklerini belirterek, Esenlerin dönüsümüne, Esenlerin vizyonuna önemli ölçüde katki sunduklarini belirtti.

TÜRKIYEDE ÇOK ÖNEMLI BIR FINANSMAN MODELI YARATTIK

Kentsel Dönüsümde Türkiye’ye çok önemli bir finansman modeli yarattiklarini belirten Baskan Ercan” Bizler ESINDER olarak 6306 yasa kapsaminda riskli binalarini yenilemek isteyen vatandaslarin eger bunu finanse edecek gücü yoksa bunlara birde kredi imkani tanidik. Is Bankasi, Denizbank, Kuveyt Türk, Bank Asya, Garanti Mortgage gibi önemli bankalarin garantör firmasi olarak bizler binalarini yenilemek isteyen hak sahiplerine %50 indirimli konut kredisi kullandirarak, vatandaslara kentsel dönüsüm kredisi kullanma imkani sagliyoruz. ESINDER’in saglamis oldugu bu imkanlar ile vatandaslar kendi binasini kendi yeniliyor” dedi.



HERSEYI DEVLETTEN BEKLEMEMIZE GEREK YOK
Kentsel Dönüsümde özel sektörün devlet eli olmadan bu isi basarabilecegini belirten Baskan Ercan” Bizim Esenlerde yerinde dönüsümden farkli olarak ada bazinda 10500 m2 alanda 2 önemli projemiz var. Suanda Cevizlibahçe projesine agirlik vermis durumdayiz. Vatandasin dairesine daire, metrekaresine metrekare, kira yardimi, tasinma parasi gibi tüm imkanlari sagliyoruz. Kentsel dönüsümün özel tesebbüsle yapilabilecegini göstererek, bu sehrin müteahhitlerinin bu sehri dönüstürebilecegini gösterdik” dedi.

KENTSEL DÖNÜSÜMLE HERKES KAZANIYOR

Esenlerde Kentsel Dönüsümle herkesin kazandigini belirten Baskan Ercan” Esenlerde  Kentsel Dönüsüm ile birlikte vatandaslarin daireleri 100 bin TL ise dönüsümden sonra  300 bin TL olarak önemli bir deger kazaniyor. Burada sirket ortaklarimizda kazaniyor. Bizler dönüsümü Esenlerdeki müteahhitler ile yaparak Esenlerdeki müteahhitlere de katki sagliyoruz. Esenlerde çok önemli istihdam Aslinda bizler bu olusumla birlikte Esenlerde kentsel dönüsümle birlikte  Esenlerde çogu kisiye katki sagliyoruz. Suanda 30’a yakin santiyeyi bir arada götürebiliyorsak bunun en önemli sebebi sirketimize ortak olan müteahhitlerin vermis oldugu destek ve ESINDER’in almis oldugu sorumluluktur. ”dedi.


 
ESINDER ISTANBUL’UN TOKI’SI OLMUS
 
TBMM Baskanvekili ,MHP Istanbul Milletvekili olan Meral Aksener ESINDER’in çok önemli isler basardigini belirterek, Esenlerde müteahhitlerin önce dernek kurup sonra sirketleserek Esenlerin dönüsümüne katki sunmalarini takdire sayan bir basari olarak nitelendirerek, Istanbul’un TOKI’sinin ESINDER oldugunu belirtti.

BU OLUSUM TÜRKIYE`YE MODEL OLABILIR
ESINDER’in bu olusumunun Türkiye’ye örnek olabilecegini belirten Aksener” Sizlerin ESINDER olarak bu olusumu Türkiye’ye model olabilir. Bu olusumu tüm Türkiye’de anlatarak örnek olabilecek bir model oldugunu dile getirecegim. Bu olusuma sahip oldugu için Esenleri çok sansli görüyorum” dedi.

ESINDER’in tüm siyasi partilere esit mesafede yaklastigini belirten Baskan Özkan Ercan, Kentsel Dönüsümün iktidariyla, muhalefetiyle, STK’lariyla herkesin destegini alarak basarabileceklerini dile getirdi ve TBMM Baskan Vekili Meral Aksener’in yapmis oldugu bu ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret çekilen hatira fotografinin ardindan sona erdi.

 



  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli