Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Esinder Yapi`dan Bir Ilk Daha

Esinder Yapi`dan Bir Ilk Daha

ESINDER YAPI A.S. insaat sektörüne örnek model olusturacak projeler kazandirmaya devam ediyor. ESINDER YAPI`nin yapacak oldugu yerinde dönüsüm projeleri artik Axa Sigorta güvencesiyle yükselecek.

 Esinder Yapi’dan Bir Ilk Daha

ESINDER YAPI A.S. insaat sektörüne örnek model olusturacak projeler kazandirmaya devam ediyor. ESINDER YAPI’nin yapacak oldugu yerinde dönüsüm projeleri artik  Axa Sigorta güvencesiyle yükselecek. 

Axa Sigorta  ile ESINDER YAPI arasinda gerçeklestirilen imza törenine ESINDER YAPI Yönetim Kurulu Baskani Özkan Ercan, DenizBank Avrupa 2. Bölge Müdürlügü Mortgage ve Tasit Finansmani Bölge Sorumlusu Resul Nida Sevimli, DenizBank Topkapi Sanayi Subesi Sube Müdürü Ilkay Özdamar, Axa Sigorta Istanbul Bölge Koordinatörü Ilknur Öztürk, Axa Sigorta Istanbul Bölge Satis Departmani Müdür Yardimcisi Sezin Yurdabak, Axa Sigorta Istanbul Bölge Satis Departmani Uzmani Tolga Demirkol katildi.

INSAAT  SEKTÖRÜNE  YENI  BIR  MODEL

Insaat sektörüne yeni bir model getirdiklerini vurgulayan Esinder Yapi Yönetim Kurulu Baskani Özkan Ercan Türkiyede bugüne kadar  sadece büyük metrajli alanlarda,  100 ve üzeri konut yapimlarinda risk sigortasinin  uygulandigini belirtti.

Proje sürecini anlatan Esinder Yapi Yön.Kur.Bsk. Özkan Ercan "Bizim  Axa Sigorta ile yaptigimiz sözlesmeye göre bundan sonra gerçeklestirecegimiz tüm projeler daire sayisina bagli olmaksizin Axa Sigorta güvencesi kapsaminda yapilacaktir. Gerek çevreye ve çevredeki binalara verilebilecek zarar, gerekse is kazalari ve hirsizlik gibi insaat alaninda meydana gelebilecek her türlü risk Axa Sigorta güvencesi kapsaminda çözülecek. Ayni zamanda biten projelerde hak sahiplerine konutlar teslim edildiginde hirsizlik, yangin gibi olumsuzluklara karsi konut sigortalari Axa Sigorta tarafindan yapilacak.

Burada Bize destek olan, bize güvenen Axa Sigorta yetkililerine tesekkür ederiz. Kentsel dönüsüme ve yerinde dönüsüme vermis olduklari desteklerden dolayi Denizbank’a minnetdariz" seklinde konustu. 



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli