Tarih: 01.01.2018 00:00

Eskam`dan Yeni Firsatlar

Facebook Twitter Linked-in

Eskam’dan Yeni Firsatlar

Esenler’de is arayanlari Türk Hava Yollari’na ait bir catering firmasi ile bir araya getiren Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM), yüzlerce kisiye umut oldu.

Is sahibi olmak isteyen vatandaslara yol gösteren ve isverenle isçiyi bir araya getiren istihdam merkezi Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM), issizlere is imkâni saglamaya devam ediyor. Esenler’de is arayanlari Türk Hava Yollari’na ait bir catering firmasi ile bir araya getiren ESKAM, yüzlerce kisiye umut oldu. Yaklasik 250 kisinin basvurdugu mülakata, yeteneklerine ve tecrübelerine göre soför, asçi, asçi yardimcisi, temizlik ve servis elemani alanlarinda 120 kisi istihdam edilecek.

Referansiniz Biziz

Adaylarla mülakat esnasinda yapmalari gerekenleri anlatmak ve heyecanlarina ortak olmak amaciyla Prof. Dr. Sabahattin Zaim Seminer Salonu’nda bir araya gelen ESKAM Is Danismani Suat Kaya, “Bizim bugüne kadar yaptigimiz çalismalardaki amacimiz sizin is sahibi olmaniz” dedi. “Esenler insani çaliskan, mert ve özverili” diyen Kaya, Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’nun da bu nedenle Esenler’de issizlik sorunu yasayan vatandas kalmamasi için çalistigini belirtti. “Sizin referansiniz biziz” diye konusan Kaya, adaylara karsilikli destek çagrisinda da bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —