Tarih: 11.07.2014 18:23

Esnaf Odasi Asure Dagitti

Facebook Twitter Linked-in

 Esnaf Odasi Asure Dagitti

Esenler Bilesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi tarafindan Dörtyol Cumhuriyet Meydani’nda organize edilen Asure dagitim gününde konusan Esenler Belediye Baskani Göksu “Bu topraklar hiçbir zaman fitne ile bozulmayacaktir. Önce laik, anti laik, sonra Türk, Kürt simdi de Alevi Sünni diye kasiyorlar

Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi tarafindan düzenlenen organizasyonda Cuma namazi çikisinda Dörtyol Cumhuriyet Meydani’nda Camii cemaatine ve vatandaslara asure dagitildi. Esenler Kaymakami Yüksel Ünal, Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, Esenler Müftüsü Halil Sekerci ve Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Sükrü Sahin vatandaslara asure dagitti.

Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Sükrü Sahin; günün önem ve anlamini belirten konusmasinin ardindan yapilan asurenin tamamen esnafimizin katkilariyla yapilmistir. Katkilarindan dolayi tüm esnafimiza tesekkür ederim dedi.

Millet olarak hiçbir zaman Yezidi’n yaninda yer almadik
Asure günü dolayisiyla vatandaslara hitap eden Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu alanda bulunan herkesin Muharrem ayini tebrik ederim. Baskan Göksu “Hepimizin Muharrem ayi mübarek olsun. Bizim için hem güzelligin hem de büyük acinin yasandigi bir aydir. Peygamber efendimizin can paresi Hz. Hüseyin’in sahadetinin yasandigi matemin ayidir. Bizler hepimiz Hz. Hüseyin’in yanindayiz. Millet olarak hiçbir zaman Yezidi’n yaninda yer almadik. Hiçbir zaman bu millet onun yaninda yer almayacaktir” dedi.

“Bu topraklar hiçbir zaman fitne ile bozulmayacaktir"
Türkiye’nin her döneminde fitnelerle ugrastigini ama Türk milletinin bu fitnelere asla boyun egmedigine deginen Göksu “Bu topraklar hiçbir zaman fitne ile bozulmayacaktir. Önce laik, anti laik, sonra Türk, Kürt simdi de Alevi Sünni diye kasiyorlar. Bu milletin arasini bozmak için fitne sokanlara diyoruz ki siz asurenin tadini bozamadiginiz gibi bu milletin de tadini bozamayacaksiniz.
Esenler Kaymakami Yüksel Ünal’da emegi geçen herkesi tebrik ederim dedi. Esenler Müftüsü Halil Sekerci’nin yaptirdigi duanin ardindan asure dagitildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —