Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Eylül Meclisinde AKP`lilerin Tayyip övgüsü!

Eylül Meclisinde AKP`lilerin Tayyip övgüsü!

1-Eylül 2014 Pazartesi günü yapilan Esenler Belediyesi`nin Eylül ayi Meclis toplantisinda CHP Meclis üyesi Yüksel Kiliç ? Esenler`in sorunlarini çözmemiz gerekiyor, Cumhurbaskanini böbürlenerek anlatiyorsunuz. Meclisimize yakismadi?

Eylül Meclisinde AKP’lilerin Tayyip övgüsü!
 
1-Eylül 2014 Pazartesi günü yapilan Esenler Belediyesi’nin Eylül ayi Meclis toplantisinda CHP Meclis üyesi Yüksel Kiliç “ Esenler’in sorunlarini çözmemiz gerekiyor, Cumhurbaskanini böbürlenerek anlatiyorsunuz. Meclisimize yakismadi”

 


Gülkiran  “yeni seçilen Cumhurbaskanini ve CHP Kurultayi ülkemize ve milletimize hayirli olmasini”

Meclis Baskani Murat Gülkiran Birlesimi açtiktan sonra yaptigi sunus konusmasinda “tatilden dönen meclisimizin bundan sonraki çalismalarinda basarili olmasini dilerim. Yeni seçilen Cumhurbaskanimizin ülkemize hayirli olmasini dilerim. Ayrica CHP’nin kurultayinda ülkemize ve milletimize hayirli olmasini diliyorum”

 

Gökçebas 1 Eylül dünya baris gününe dair birsey söylemedi

gündem disi söz alan AKP’nin gurup baskan vekili Osman Gökçebas Kendisini öne çikarmak için kürsüden birlik ve dostluk mesajlari vermeye çalisirken 1 Eylül dünya baris gününe deginmeden yeni seçilen Cumhurbaskani Tayyip’e ve yeni görevlendirilen Basbakana Bakanlar kuruluna AKP’li meclis üyelerinin alkisli destegi ile tesekkürlerini Esenler Belediye Meclisinde Ankara’ya duyurma çabasi içinde bulundu.
 
Gökçebas; Yereldeki gelismelerden ziyade genel siyasi konusmasinda “ ilk defa halkoyu ile seçilen Cumhurbaskanimiza yeni görevinde basari, ülkemize hayirli olmasini dilerim. Bu güne kadar görev yapan Bakanlarimiza tesekkür ederim ve yeni seçilen Basbakanimiza görevinde basarilar dilerim”dedi. 
 
Kiliç “Esenler’in sorunlarini çözmemiz gerekiyor, Cumhurbaskanini böbürlenerek anlatiyorsunuz.

Gökçebas’in konusmasini alkislari ile destekleyen AKP’li Meclis üyeleri bu konusmada bir hayli memnundular. Daha sonra gündem disi söz alan CHP Meclis üyesi Yüksel Kiliç “Sayin arkadaslar burasi Esenler Belediye Meclis toplanti salonudur, burada Esenler’in sorunlarini birlik ve beraberlik içinde çözmemiz gerekiyor. Seçilmis Cumhurbaskanini böbürlenerek anlatmak ve tesekkür etmek meclisimize yakismadi. Bu konuda daha dikkatli davranilmasini rica ediyorum” dedi.



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli