Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Feshane öncesi Sadef`den kahvalti

Feshane öncesi Sadef`den  kahvalti

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) 13.14.15 Nisanda Eyüp Feshane de yapilacak olan ?Samsun Bulusmasi? öncesi Esenler Kültür Merkezinde bir sabah kahvaltili istisare toplantisi yapti.

Hasan Gürsoy/gazete esenler

Feshane öncesi Sadef`den  kahvalti

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) 13.14.15 Nisanda Eyüp Feshane de yapilacak olan “Samsun Bulusmasi” öncesi Esenler Kültür Merkezinde bir sabah kahvaltili istisare toplantisi yapti. 

Açilis konusan Samsun Dernekler Federasyonu(SADEF) H.Kaya Asçi ”Evet yine baharin sabahinda Samsunlu dostlarimizla birlikteyiz. Bu noktada  federasyon tarafindan organize edilen  bu kahvaltiya katilan tüm hemserilerime huzurlarinizda tesekkür ediyorum.”dedi.

Konusmasi’nda Asçi”  federasyon bu günden itibaren yaz etkinliklerine  basliyoruz. Bu etkinligimizin ilkini 13.14.15 Nisanda Eyüp/ Feshane de bütün Samsunlu sanatçilarimizin katilacagi çok güzel bir etkinlik olacak. Bu etkinligin  diger bir yönü de yaza merhaba demektir. O gün Samsunlu olan bütün hemserilerimi oraya bekliyorum” dedi.

Konusmasina devamla Asçi” Degerli hemserilerim federasyonumuzun su andaki çalismalari konfederasyona yöneliktir. Geçenler’de konfederasyon ile ilgili çalismalarimizin ilk startini verdik. Bundan sonra is federasyonlara kaldi. Bizim bu yapida tek olmazsa olmazimiz var oda Samsun yapisini en üst noktaya tasimaktir. Bu azim ile bu çalismayla bu dönem  bunu yapabilirsek ne mutlu bize ancak bu sadece Kaya Asçi ile veya 21 kisilik yönetim ile olmaz bu yapinin büyümesi hep birlikte hareket etmekle olur” dedi.

Kahvalti sonrasi Samsunlular  uzun, uzun birbirleriyle sohbet etme firsati buldular.

 



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false