Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Firincilar da hafta tatili istiyor

Firincilar da hafta tatili istiyor

Haftanin her gün çalisarak hizmet üreten firinci esnafi da hafta tatili istiyor. Bagcilar`da düzenlenen toplantida haftalik tatil uygulamasi gündeme getirilirken, hem Türkiye Firincilar Federasyonu Baskani Balci hem de Istanbul Firincilar Odasi Baskani Öz

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Firincilar da hafta tatili istiyor

Haftanin her gün çalisarak hizmet üreten firinci esnafi da hafta tatili istiyor. Bagcilar’da düzenlenen toplantida haftalik tatil uygulamasi gündeme getirilirken, hem Türkiye Firincilar Federasyonu Baskani Balci hem de Istanbul Firincilar Odasi Baskani Özer, Bagcilar’in pilot bölge seçilerek tatil uygulamasinin baslatilabilecegini ifade etti.

Haftanin her günü hizmet veren firincilar da tatil istiyor. Bagcilar Belediyesi, firinci esnafini bir araya getirdi. Baskan Lokman Çagirici’nin “Berberler haftada bir gün izin kullaniyor. Bunu düzenledik, eger aranizda anlasirsaniz sizin için de hafta da bir gün tatil uygulamasi baslatabiliriz” seklindeki önerisi firincilar tarafindan büyük alkisla karsilandi.

“Tatil sizin de hakkiniz” diyen Çagirici, “Ayrica, haftalik izin olmadigindan dolayi gençler bu meslege ragbet etmiyor, dolayisiyla da ustalar yetismiyor. Eger siz aranizda anlasirsaniz biz de belediye olarak her türlü destegi vermeye haziriz. Uygulamaya uymayanlar için yaptirim boyutunda da arkanizdayiz” dedi.

Programa katilan Türkiye Firincilar Federasyonu Baskani Halil Ibrahim Balci, “Böyle bir Baskan’la yapamayacagimiz hiçbir sey yok. Bir firinci gibi bizi düsünüyor. Bagcilari pilot ilçe yapalim” diye konustu.

Istanbul Firincilar Odasi Baskani Fahri Özer ise Baskan Çagirici’nin firincilarin en önemli sorununa parmak bastigini söyledi. Özer de Bagcilar’in pilot bölge olarak uygulanabilecegini ifade etti.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı