Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Garip ama gerçek haberler!

Garip ama gerçek haberler!

Duble yol ortasinda kalan ve araçlari, yanindan dolasmak zorunda birakan ev, görenleri saskina çeviriyor. Milliyet

Fotograflar  Çin `in Wenling eyaletinde çekildi.Otoyolun ortasinda kalan bu evde yasli çifti Luo Baogen karisiyla birlikte yasiyor.Birkaç yil önce yetkililer, evin sahibi olan yasli çifte belli bir miktar tazminat karsiligi evin yikilmasini teklif etmis. Fakat önerilen parayi yeni binanin insasi için az bulan çift, bu teklifi reddedince ortaya böyle bir manzara çikmis.

Ayni manzara iki yil önce Türkiye`de de yasanmisti.Bala-Kaman-Kirsehir duble yolunun Büyük Boyalik mevkisinde kamulastirma bedeli nedeniyle davalik olan ve bu nedenle yikilamayan ev böyle görüntülenmisti.

Romen özel harekat polislerinin en tepesindeki adamin rehine arama kurtarma tatbikati sirasinda çektirdigi çiplak ve peruklu fotograf Romanya`yi karistirdi. Daily Mirror’in haberine göre, Romanya polisi özel harekat timleri geçen haftalarda bir rehine arama kurtarma tatbikati gerçeklestirdi.

Ancak bu tatbikat sirasinda çekilen bir fotograf özel harekatçilarin ve tatbikatin ciddiyetine fena halde gölge düsürdü. Fotografta, özel harekat timlerinin sefi Emanoil Moraru’nun basinda bir perukla çiplak halde ve elinde uzun namlulu bir tüfekle tim arkadaslariyla birlikte poz verdigi görülüyordu.

Egitim sirasinda çekilen “sulu” fotograf Romanya basininda öfkeye neden olurken, polis sefi Moraru bu fotograftan dolayi özür dilenecek bir sey olmadigini savundu. Fotografin tatbikatin bitiminden hemen sonra çekildigini belirten Moraru, “Biz özel harekatçilar biraz çilgin oluruz. Bunun için utanmiyorum. Çok siki çalisiyor ve egitim yapiyoruz. Bazen biraz stres atiyoruz” dedi.

Ingiltere, Devon’da yegenini parka götüren bir adam, sallanmak isterken salincakta sikisti.25 yasindaki andy Blamey, küçük yegeni ile çocuk parkindaki salincaklara binmek istedi.Bebek kucagindayken salincaga oturan genç adam bir süre sallandiktan sonra inmek istedi. Ancak salincaga sikistigi için bu mümkün olmadi.Genç adam olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin demirleri kesmesiyle kurtuldu.

 

Çin`in Chongqing sehrinde yasayan Hu Seng, kiz arkadasi için siradisi bir dogum günü hediyesi vermek istedi.Çinli genç kendisini paketleyip karton kutu içinde kiz arkadasinin adresine gönderdi. Kargoda yasanan geçikme çilgin asigi ölümle burun buruna getirdi. 30 dakikada yerine ulasmasi gereken kolinin, kiz arkadasin ofisine gitmesi tam üç saat sürdü.Baska bir arkadasi ise kiz arkadasinin ofisinde bu sürprizi çekmek için pusuda bekliyordu.  Geçikmeli de olsa paketi alan genç kadin gördügü manzara karsinda gözlerine inanamadi.

Hu Seng, sabredip sürprizi yapmaya basardi. Ancak "Bu kadar uzun sürecegini bilmiyordum. 
Küçük bir delik açmaya çalistim ancak çok az hava alabiliyordum" dedi.

Kargo firmasindan bir yetkili ise "Eger bize yapacagi sürprizden bahsetseydi basindan beri ona göre davranirdik." dedi

Köpek adami isirirsa haber olmaz, adam köpegi isirirsa haber olur degil mi... Bursa`da gerçek oldu.


Haberciler tarafindan sik kullanilan ve iyi bilinen bu söz Bursa`nin Iznik ilçesinde gerçek oldu. Bir genç bayan Pitbull cinsi köpegi yanagindan isirinca hem haber oldu, hem de Facebok`ta paylastigi isirma fotografi tiklanma rekorlari kirdi.Bursa`nin Iznik ilçesinde bir genç kiz, yetistirilmesi yasaklanan pitbull cinsi vahsi köpegi kucagina alip isirdi. Üstelik bununla da kalmayarak, pitbulu isirirken baska bir arkadasina çektirdigi fotografini Facebook`ta paylasti. Genç kizin simsiki kavrayip yanagindan isirdigi pitbullun aci içindeki fotografi görenleri saskina çevirdi. Fotografi tiklayanlar Facebook`ta "Kim demis pitbull tehlikeli diye, kadinlar daha tehlikeli!" seklinde ilginç yorumlar yaparken, bazi kullanicilar ise hayvan haklari derneklerinin harekete geçmesini istedi.

Çin`de yasayan Lai Yingying, her gece arkadasinin evine kumar oynamaya gidiyordu. Bu durumdan cani sikilan karisi, Lai`ye özel yaptigi demirden ayakkabilari giydirerek, arkadasina gitmesine engel olmaya çalisiyor...

17 yasindaki Natalie Cooper, oldukça gizemli bir hastaliga yakalanmis durumda. Genç kiz naneli seker disinda ne yerse yesin, hasta oluyor...

 



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli