Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

GARIP SEYLER OLUYOR

GARIP SEYLER OLUYOR

`Evet` `Hayir` kampanyasinda iktidar ve onlarin beslemesi troller hayir diyenleri teröristler ile özdeslestirerek akillarinca algi operasyonu üzerinden cumhurbaskanligi tek adam sisteminin içinin boslugunu saklamaya çalisiyorlar.

GARIP SEYLER OLUYOR

"Evet" "Hayir" kampanyasinda iktidar ve onlarin beslemesi troller hayir diyenleri teröristler ile özdeslestirerek akillarinca algi operasyonu üzerinden cumhurbaskanligi tek adam sisteminin içinin boslugunu saklamaya çalisiyorlar.

Allah`in hikmetidir ki iktidar yandaslarinin en büyük terörist olarak adlandirdiklari ABD ve bölgenin fitne kaynagi Israil iktidarin bu sistem denen seyini begeniyor hatta dünyaya anlatmalarini istiyorlar!

Bölgede ABD ve Israil`in güdümünde her türlü teröre yandan destek veren Barzani de iktidar ile kanka vaziyetinde.

Bu gelisinde bir de iktidarin normal dese de evet kampanyasinda ki ortagi MHP nin evet diyen kesiminin bile isyanina sebep olan bayrak meselesi de göstermektedir ki anormal bir sey var. Birileri mesaj veriyor, hem de iktidarin müttefik ve dostlari bu mesaji veriyor; cumhurbaskanligi tek adam sistemi gelir ise federasyon için hazir olun daha sonra bagrismayalim diyorlar!

Garip bir refleks de iktidarin kardesi Azerbaycan Devletinden geldi! Azerbaycan Devlet Baskani esini baskan yardimcisi yapti. Bu cumhurbaskanligi tek adam sisteminin neler getirebilecegi noktasinda bir isaret fisegidir. Simdiden damadini bakan, kizini danisman yapan sayin cumhurbaskani, cumhurbaskanligi tek adam sisteminde istedigini yapabilir! Baskan yardimcisi sayisi noktasinda bir sikinti gözükmüyor. Danismanlar hususunda bu kadar genis davranan biri baskan yardimciligi hususunda neden elini siksin ki!

Cumhurbaskanligi tek adam sistemi deyip duruyorsun diyeceksiniz ki haklisiniz bu benim tarifimdir. Bu zaman kadar iktidar bile iki üç kere isim ve tarif degisikligine gitti! Bu sistem degisikligi dedikleri ve aslinda sistem ile alakasi olmayan günü kurtarmaya, ikinci Akbulut vakasindan partilerini korumaya çalisan iktidarin bir umutla çikardigi taslaktan baska bir sey degildir. Geldigimiz noktada tek adamligin kerametlerini de anlatmaya basladilar zaten!

Ekonomi üzerinden de oyunda da gariplikler var! Her türlü ahkam ve çikisa ragmen dolar, faiz ve issizlikte iktidarin degil baskalarinin dedigi oluyor. Varlik fonu ile ipotek gösterilerek dolar frenlenmis gibi gözükse de Trump`un bir konusmasi ile yükselebiliyor. Issizlik konusunda patronlara baski yapilsa da isçi çikartmanin önüne geçilemiyor. Kendinden degil, istemedigi seyleri söylüyor diye is yapan adamlari kamudan haksiz yere atip baskalarindan isçi almasini beklemekte çok reel degil zaten!

Iktidarin her türlü devlet ve belediye destegine ragmen hayirin önde gidiyor olmasi da tamamen ekonomik zaten! Halkimiz bu iktidarin her türlü gösterise, her türlü algi operasyonuna ragmen yaptigi isleri masrafli yaptigini, kamuyu zarara ugrattigini, ülkenin gelecegini ipotek altina aldigini, ekonomiyi iyi yönetemedigini, ayni ANAP döneminde oldugu gibi yandas bir sinif olusturdugunu, tulumbanin suyunu bitirdigini görmektedir.

Halkimiz hakli olarak 15 yil boyunca tek basina is basina diye iktidar olup; destanlar yazdik, yerli tank ve yerli uçak yaptik, kalkindik diye ahkam kesenlerin montajci oldugunu, halki kandirdigini gördügü için hayir demektedir. Halkimiz 15 yilda ne yapmak istedin de elini kim tuttu diye soruyor. Terör bu iktidar zamaninda azdi, simdi duracak diyorsun nasil olacak sorusunun cevabini alamadigi için hayir diyor.

Garip seyler oluyor 15 yildir AKP ye oy verenler bile bu sorulari sorup cevabindan tatmin olmadigi için hayir diyor. Halkimiz kontrolsüz gücün güç olmadigini fark etmis gözüküyor.



  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Cuma 22.1 ° / 15.7 ° false