Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Gazeteci Fatih Dagdeviren’in Oglu Emre Dagdeviren Dünya Evine Girdi

Gazeteci Fatih Dagdeviren’in Oglu Emre Dagdeviren Dünya Evine Girdi

Esenler Bölgede Ilk Haber Gazetesi Imtiyaz sahibi, is adami Fatih Dagdeviren’in Oglu Emre Dagdeviren – Gamze (Miyasaoglu) Dagdeviren ile Bahçelievler Piramit Dügün salonunda Muhtesem bir dügünle dünya evine girdi.

Çiftlerin Bahçelievler Piramit Dügün salonunda gerçeklesen dügünlerinde siyaset, is, spor ve basin camiasini bir araya getirdi. Dügüne IYI Parti'nin Aydin Milletvekili Aydin Adnan Sezgin, GIK üyesi Ayhan Bölükbasi,IYI Parti Esenler ilçe baskani Recep Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, AKP Esenler belediye meclis üyesi Sabahattin Yigit, SP Esenler eski meclis üyesi Fevzi Basoglu, Esenler 31 Mart yerel seçimler belediye bagimsiz adayi Mustafa Kaplan, Esenler Esnaf Odasi Baskani Sükrü Sahin, Esenler Kent Yildiz Spor kulübü  BSK Hakki Çakir ve Esenler yerel gazetecilerle birlikte saygin davetliler dügüne katilarak evlenen çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediler.

 Birbirine dünür olan Miyasaoglu ve Dagdeviren aileleri çocuklarinin mürüvvetini gördükleri mutlu günlerinde davetlilere kusursuz bir ev sahipligi yaptilar.

Taki merasiminin ardindan davetliler gelin ve damatla birlikte oyunlar oynayip mutluluklarina ortak olurken birbirine çok yakisan çift tüm konuklarina mutlu günlerinde kendilerini yalniz birakmadigi için tesekkür etti.
Bizde Gamze ve Emre çiftini tebrik ediyor, mutluluklarinin bir ömür devam etmesini diliyoruz. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli