Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Gazeteci Türkölmez`den Örnek Davranis!

Gazeteci Türkölmez`den Örnek Davranis!

Gazetemizin Köse Yazari Yunus Türkölmez çevresindeki dostlariyla birlikte topladigi kapaklari Ortopedik Engelliler Dernegine teslim etti.

Hasan Gursoy/Gazete Esenler

Gazeteci Türkölmez’den Örnek Davranis!

Gazetemizin Köse Yazari Yunus Türkölmez çevresindeki dostlariyla birlikte topladigi kapaklari Ortopedik Engelliler Dernegine teslim etti.

Gazeteciliginin yani sira duyarli çevreciligi ile taninan köse yazarimiz Türkölmez dostlari ve komsulariyla birlikte topladigi mavi kapaklari Esenler Ortopedik Engelliler Dernek Baskani Mehmet Sanin’e engelli vatandaslara bir nebze katkida bulunmak için teslim etti.

Yazarimizin bu örnek davranisi Dernek Baskani Mehmet Sanin’i duygulandirdi. Baskan Sanin” biz Esenlerde engellilere kalici çözümler üretmek için derneklestik. Bu baglamda birlikten güç dogar ilkesinden dolayi sivil toplum örgütlerinin ve duvarli vatandaslarin bizlere sahip çikmasini bekliyoruz”dedi.

Sanin”Son günlerde Esenler disindan gelen bazi kisiler engellilerin ismini kullanarak para topladiklarina sahit oluyoruz. Gördügünüz gibi Esenler disindan ikamet eden Yunus arkadasimiz toplamis oldugu mavi kapaklari bize teslim etti. Bu duyarli davranisindan dolayi kendisine dernegim adina tesekkür ediyorum. Bütün olumsuzluklara ragmen Esenler ilçemizde engellilere karsi duyarlilik olustu bu baglamda Ibrahim Turan Lisesi ögrencilerine, Devran koleji ögrencilerine, Gazete Esenlere,7-24 Esenler habere ve köse yazari Yunus Türkölmez beye huzurunuzda tesekkür ediyorum” dedi.

Yunus Türkölmez ise;” Özellikle ilkögretim okullarinda mavi kapak toplanarak engellilerimize tekerlekli sandalye alimi için büyük destek veriliyor.  Bende bulundugum semtten duyarli komsularimla bir araya gelerek bu kampanyaya katki sunabilmek için bulundugum semtteki komsularimla, dostlarimla ve ögrencilerle bir araya geldik. Topladigimiz bu kapaklari ortopedik dengeliler dernegine bir katki sunabilmek için teslim ettim. Yaz kis demeden kirli beyaz demeden kapaklari topladilar. Bu çalismada emegi geçen duyarli insanlara tesekkür ederim. Bundan sonrada gerekli destegimiz sürecektir” dedi.



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli