Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Gaziosmanpasa`da Çöpler Halkin Sagligini Tehdit Ediyor

Gaziosmanpasa`da Çöpler Halkin Sagligini Tehdit Ediyor

Çöplerin alinmamasina tepki gösteren Gaziosmanpasa Karadeniz ve Mevlana mahalle sakinleri, yetkililerin konteynirlardan tasan çöpleri zamanin da aldirmasini istedi.

Gaziosmanpasa’da Çöpler Halkin Sagligini Tehdit Ediyor

Çöplerin alinmamasina tepki gösteren Gaziosmanpasa Karadeniz ve Mevlana mahalle sakinleri, yetkililerin konteynirlardan tasan çöpleri zamanin da aldirmasini istedi.

Mevlana Mahallesi menderes caddesi Adnan menderes Ilk ögretim okulu’nun önü çöpten geçilmezken, her gün yüzlerce ögrencinin egitim gördügü ilk okulun önünde bulunan, zamaninda alinmayan ve tasan çöp konteyniri vatandaslarin tepkisini çekiyor.

ÇÖPLER HALKIN SAGLIGINI TEHDIT EDIYOR

Gaziosmanpasa Karadeniz ve Mevlana Mahallesi’nde oturan vatandaslar, çöplerin düzenli ve zamaninda alinmamasindan yakinirken, Foto muhabirimizin cadde ve ara sokaklarda biriken çöpleri görüntüledigini gören ve ismini vermek istemeyen bir vatandas’da zamaninda alinmayan ve biriken çöplerin, halkin sagligi tehdit ettigini söyledi.

CADDE VE SOKAKLARDA IGRENÇ GÖRÜNTÜ

Karadeniz mahallesinde ikamet eden Aziz Karatas, çöp konteynirlarinin her gün agzina kadar dolup tastigini belirterek, düzenli olarak alinmayan ve konteynirlardan tasan çöplerin cadde ve sokaklarda igrenç bir görüntü olustugunu ve sokaklarin geçilemez bir hale geldigini ifade etti.

ÇOCUKLARIMIZ ÇÖPLERIN ARASINDA OYNUYOR

Mevlana Mahallesi’nde bazi cadde ve ara sokaklarda çöplerin zamaninda toplanmadigindan yakinan Mahalle sakinlerinden Bayram Boyraz, “çocuklarimiz çöplerin arasinda oyun oynamaya çalisiyor. ilçe belediyesine basvurmamiza ragmen bu sorunun bir türlü çözüme kavusmadigini” söyledi.

GAZIOSMANPASA’DA DEGISIM BASLIYOR

Mahallenin merkezinde ve ara sokaklardaki çöp birikintilerinin alinmamasindan sikayet eden baska bir vatandas ise “Gaziosmanpasa’da Degisim Basliyor” sloganiyla halka seslenen Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta’ya soruyorum “Degisim çöplerle mi basliyor? Sayin baskan” dedi.

Ahmet Yilmaz / Gaziosmanpasa



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı