Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Gaziosmanpasa`nin baronlari

Gaziosmanpasa`nin baronlari

Dernek adi altinda kumar oynamalar sokaklarda uyusturucu satmalar silahli çeteler hepsi Gaziosmanpasa mevcut

Gaziosmanpasa’nin baronlari

Gaziosmanpasa’ yi uyusturucu ve kumar ilçesi ilan edecekler

Uyusturucu ve kumar cenneti Gaziosmanpasa

Dernek adi altinda kumar oynamalar sokaklarda uyusturucu satmalar silahli çeteler hepsi Gaziosmanpasa mevcut

Bu ilden agir agabeyler var

Diyarbakir grubu alarak bilenen bu grup her türlü is yapar kumar uyusturucu isi yaparlar. Bölgede uyusturucu isi için yer kavgasinda Romen grubu çatismaya girerler Diyarbakir grubunun emniyet de kuslari vardir her seyden haberleri olur.  Siyasi baglantilari da saglamdir. Her siyasi partinin temsilcileri var bunlara bulasmaya korkarlar.

 Unun içindir ki islerini rahatlikla yaparlar. Kumar isinde emniyet de birilerinle çalisiyorlar. Onlara bulasanlar lar Gaziosmanpasa dan sürülüyor siyasi yollarla yaptiklari olaylara emniyet ki sözde devletin elbisesi giyenler de bu olaylara göz yumarlar.  

Yazi yazan gazetecileri ölümle tehdit ederler bu gazetecileri de emniyet deki bazi çürük insanlar bunlara uçurur Erzurum grubu ve Diyarbakir grubu birbirine arka çikarlar. Mafya islerinde ortaktirlar. Kimse bu ikiliye bulasamaz Romen grubu ile Diyarbakir grubu ve Mardin grubu ara sira çatisma yapar.

Karadeniz grubu bazilari siyasi isler yapar bazilari kumar isi yapar Gaziosmanpasa da güçlüler her seyi bilirler etliye sütlüye karismazlar. Kim ne yaparsa yapsin uzak dan seyrederler. Bazi Karadeniz grubu kumar isi yapar.

Bunlara da kimse bir sey degemez yukarda ki siyasi agabeyleri hemen bazi insanlara baski yaparak olaylari önlerler. Islerini rahatlikla yürütürler.

Her il den mafya ile çalisirlar. Kumar isinde emniyet de birilerinle çalisiyorlar. Onlara bulasanlar lar Gaziosmanpasa dan siyasi yollarla  sürülüyor Gaziosmanpasa da ise yesil alan parsenlenecek ise bunu ilk önce Karadeniz grubu yapar siyasi güçleri bu bölgede fazladir.

Mardin grubu son zamanlarda ortalik da gezmeye basladilar. Onlara dokundular mi ortaya çikarlar islerini yaparlar karanliga gömülürler. Karanlik adamlar.

 

Romen grubu bölgede birçok uyusturucu sokak lar onlara aittir her türlü is yaparlar. Uyusturucu isinde ön saftalar.  Çetelesmeler de öncüler. Gaziosmanpasa da sokak çatismalarin da ön saftalar.

Emniyet de adamlari var baskinlarda kuslar hemen haber veriyor tedbirlerini aliyorlar yillardir bu bölgenin tek hâkimiler uyusturucuyu onlara PKK veriyor pazarlamasini Romen grubu yapiyor.

 Bölgede bazi olaylarda Diyarbakir grubu ile çatismaya girerler. Uyusturucu isinde ve yer kavgasinda Ölenler olur.  Bazi emniyetin içindeki çürük lere büyük rüsvetler verirler Romen grubunun yaptiklari olaylara emniyet ki sözde devletin elbisesi giyenler de bu olaylara göz yumarlar.  Yazi yazan gazetecileri ölümle tehdit ederler bu gazetecileri de emniyet deki bazi çürük insanlar bunlara uçurur..

Erzurum grubu buralarda sakin hayat yasarlar ama bazilari ise türlü isler yapar Diyarbakir grubuna arka çikarlar Romen grubunla uyusturucu için çatismaya girdiklerinde birbirlerini korurlar. Kollu çalisirlar Erzurum grubunun arkasindaki gizli güç ise siyasi güç Karadeniz grubudur. Agabey kardes iliskileri ön saftadir.

Göçmen grubu Gaziosmanpasa da ise bu grup ise koktuklarin dan bazilari sesini bile çikarmazlar. Her türlü çeteden korkarlar. Her seyi bildikleri halde evlerine kapanirlar.

Bazilari ise ufak tefek kumar isi yapmaya çalisirlar. Onlar dada basarili olamazlar. Büyük abeyler den onlar firsat kalmaz Göçmenlerin çocuklarini  bazilarini Diyarbakir grubu ve Mardin grubu uyusturucu isinde kullanir.

Haber gölge gazeteci

 

Not. Bu gibi olaylara kaymakamlik ve emniyet karisamaz Asayis olaylarinda Türkiye de bütün yetki cumhuriyet savcilarindadir.

 



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli