Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanlığı İftar programını gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanlığı İftar programını gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu iftar programına Millet İttifakı İlçe Başkanları katıldı.

Haber/Elmas Aydoğan

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu iftar programına GELECEK Partisi Genel Başkan Danışmanı Sayın Cuma İÇTEN,  İstanbul İl Başkanı Sayın İsa Mesih Şahin, Millet İttifakı İlçe Başkanları, STK Temsilcileri, İş insanları, Yerel Basın mensupları yanı sıra partililer katıldı.

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan Katılımcı misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek selamlaşma konuşması yaptı.  Kaplan konuşmasının başında Halil İbrahim Sofrasına ve Kardeşlik sofrasına hoş geldiniz Ramazan ayınızı tebrik ediyorum diyerek Katılımcı misafirleri selamladı. Daha sonra İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığının Tanıtım standına Esenler Dörtyol meydanda yapılan saldırıyı kınadı.  Güvenlik görevlilerine saldırganların yakalanıp Adalete teslim edilmelidir dedi. 

GELECEK Partisi İstanbul İl Başkanı Sayın İsa Mesih Şahin “CHP Listesinden GELECEK Partisi İstanbul 2.Bölge'den milletvekili aday adayıyım. düzenlemiş olduğunuz  iftar programı için Esenler İlçe Teşkilatına teşekkür erdim. Seçim ile ilgili ve Millet ittifakı ile ilgili ortak aklın Ülkemiz üzerinde Gelecekte çok önemli kararların alınacağını ve Ülkenin Birçok sorununu ortak akılla çözeceğiz.  Adaletli Liyakatli günlerin özlemi içindeyiz. Burada genç kardeşlerimiz var. Ben bir hukukçu olarak söylüyorum. Adaletin olmadığı bir süreci birlikte yaşıyoruz ve üzülerek ifade ediyorum. Liyakatin ve haklının kazanmadığı liyakatsizlerin kazandığı bir süreci hep birlikte yaşıyoruz” dedi. Konuşmasını sonunda Gelecek adına bir şeyler yapmanın vakti geldi diye ülkenin sorunlarına değindi.

GELECEK Partisi Genel Başkan Danışmanı Sayın Cuma İÇTEN' de Kürsü konuşmasında iftara gelen katılımcılara Millet İttifakı ve Gelecek Partisi olarak Ülkemizin ayrışmaya değil 7 den 70' e herkesin kucaklaşmaya özlemle ihtiyacı olduğunu ve iktidar olduğumuzda birçok sorunun yanı sıra kucaklaşmayı ve ötekileştirme meyi sağlamaya çalışacağız. Liyakatin ve ortak aklın hayata geçeceği süreç başlayacak diyerek iftar programı konuşmasını İlçe den katılan STK’lar ile sohbete yer verdi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı