Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Gelenek Bozulmadi

Gelenek Bozulmadi

Esenlerin en eksi ilkögretim okullarindan biri olan Yunus Emre Ilkokulu idaresi ve ögretmenleri sosyal sorumluluk projesi kapsaminda bes yildir yaptiklari ?kan bagisi Kampanyasi?ni bu sene 30 Mayis 2013 Persembe günü saat 11.00 baslatti.

Gelenek Bozulmadi

Esenler Yunus Emre Ilkokulunda Kan Bagisi

Esenlerin en eksi ilkögretim okullarindan biri olan Yunus Emre Ilkokulu idaresi ve ögretmenleri sosyal sorumluluk projesi kapsaminda bes yildir yaptiklari “kan bagisi Kampanyasi”ni bu sene 30 Mayis 2013 Persembe günü saat 11.00 baslatti.

Çapa’daki Türk Kizilayi Kan merkezinden gelen bir doktor, üç hemsireden olusan ekip tarafindan ögretmen ve velilerden saglik kontrolü yapilarak kan bagisi saglandi. Genis katilimin saglandigi, velilerin büyük ilgi duydugu kan bagisi okul bahçesinde kurulan Kizilay çadirinda gerçeklesti. Saat 19.00’a kadar süren kampanyadan Kizilay yetkilileri memnun olduklarini dile getirdi.

Okulun hizmete girdigi 1991 yilindan beri günümüze görev yapan emektar ögretmenlerden Ergün usta ;’’okulumuz, bölgemizde birçok konuda öncülük etmistir. Saglik için çok gerekli olan kanin Kizilay araciligi ile alinip ihtiyaci olanlara ulastirilmasina, sevgi ve hos görünün okulundan destek olmak hepimizi mutlu ediyor. Okulumuzun en önemli özelligi de Otistik Engellilere kapisini açarak 10 yildir onlarin egitim almamalarina katki sunmasidir. Adini aldigi büyük Türk ozani Yunus Emre’nin kisilik özelliklerini tasiyan nesiller yetistirme mücadelemiz sürecek. Tüm emegi geçenlere tesekkürler ‘’dedi.

 



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu