Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Geliç `Kim daha çok çocugumuzun sokaklardan kurtulmasini istemez`

Geliç `Kim daha çok çocugumuzun sokaklardan kurtulmasini istemez`

Esenler`de Muay Thai, boks salonu hocasi Atilla Geliç, yetistirdigi sporcu ögrencileri ve yerel basi mensuplari ile sabah kahvaltisinda, neden Muay Thai? yaptiklarini anlatti

Geliç "Kim daha çok çocugumuzun sokaklardan kurtulmasini istemez"

Esenler’de Muay Thai, boks salonu hocasi Atilla Geliç, yetistirdigi sporcu ögrencileri ve yerel basi mensuplari ile sabah kahvaltisinda, neden Muay Thai” yaptiklarini anlatti.

 Atatürk’ün “Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Ayni Zamanda Ahlaklisini Severim.”sözüne atifta bulunarak  konusmasina baslayan  Atilla GencerTayland’da ortaya çikan ve Muay Thai Tayland Boksu olarak bilinen sporu kendi imkanlarimizla açtigimiz spor salonunda yapiyoruz. Bu spor gençlerimizi zinde tuttugu gibi, onlarin öz güvenini sagliyor ve gençlerimizin saglikli yetismelerini, geliserek toplumun iyi insanlari olmasina katki sunuyor. Thai boks dövüsünün kavga degil, karsisindakini yaralamak ve rencide etmek için degil de spor olarak yaptigimiz bilinsin istiyoruz.

“Toplumumuz kirletiliyor, gençlerimiz uyusturucu batagina düsmüs” 
Thai boks sporu her yastan ve her kesimden insana hitap eden ender dövüs sporlarindan biridir. Üç yasindan tutunda ileri yas seviyesinde degisik kategorilerde kiz ve erkek ögrencilerimle bu sporu yapiyoruz. Birçok basarilarimiz var, sampiyonluk kazanan çocuklarimla gurur duyuyorum. En büyük gururum ve basarim ise topluma saglikli ve temiz, ahlakli, saygin bireyler yetistirmektir.Sayet bunu basarabilmissem ben buna basari derim. Bakiniz toplumumuz kirletiliyor,gençlerimiz hastalik dersiniz, uyusturucu mu dersiniz, madde bagimliligi mi dersiniz bir illetin tuzagina düsmüs. Gençlerimiz yok oluyor, degerlerimiz battikça batiyor. Bizler bu spor salonlarini açarak ve bu salonlara gençlerimizi çekerek, ilgi otagi haline getirerek bu illetten kurtarabiliyorsak, iste o zaman basardik ve o zaman mutlu olmaliyiz.
Ulu önderimizin dedigi gibi “saglam kafa saglam vücutta olur” bizde saglam kafalarin ve saglam vücutlarin var olmasina bir katki sunma gayreti içindeyiz. Saglik bütün canlilar için vaz geçilmezdir ve yasamin en önemli degeridir. Saglik olmadan hiçbir isten istenen sonuç alinamaz, hastalikli toplumlar ise gelisemezler.
 
 “Sokaklar daha güvenli, gençlerimiz daha saglikli olsun istiyoruz”
Kazim Karabekir mahallesinde, kendi imkanlarimla ve bazi ekonomisi iyi olan dostlarimizin, kurum ve kuruluslarin sponsorlugunda bu sporu yaparak topluma iyi insanlar kazandirmanin mücadelesini yapiyorum. Yönetenlerimizden elbette beklentilerimiz var. Bizlere daha fazla destek olmalarini istiyorum. Iki tavan arasina sikismis, zor sartlardan kurtularak daha güzel mekanlarin olmasini kim istemez? Kim daha çok çocugumuzun sokaklardan kurtulmasini istemez? Bizlere imkanlar taninsin, olanaklar iyilestirilsin göreceksiniz, sokaklar daha güvenli, gençlerimiz daha saglikli, aileler huzurlu ve mutlu olacak.

“Spora, sporcuya, sanata sanatçiya deger vermeliyiz”
Ülkemin geleceginin emanet edildigi gençlerimiz umudumuz olacaklar… Neticesinde thai boks insanlara daha yakin bir dövüs sporu olarak taninacak. Ayrica gençlerimizin yani sira tüm insanlarimizin ilgisini kazanarak, sevilen bir aktivite olacak. Sporcu gençlerimiz ve biz hocalar olarak, yetkililerden ilgi bekliyoruz. Ringde basarili olmamizin ve toplumumuzun iyi nesillere kavusmasinin yolu, spora, sporcuya, sanata sanatçiya deger verdigimiz gün gerçeklesecektir” dedi.

Atilla Geliç Spor Kulubü sporculari 21.05.2018 tarihinde Mersin`de düzenlenecek olan Liseler arasi sampiyona 10 sporcu ile katilim saglayacak. Daha önce istanbul`da düzenlenen müsabakalarda Atilla Geliç Spor Kulubü sporculari büyük basariya imza atarak Türkiye Liseler arasi sampiyona katilma hakki kazanmislardi.

Atilla Geliç Spor Kulubü sporcusu Türkiye ikincisi Murat Abakay 08.06.2018 tarihinde Düzce Üniversitesinin düzenledigi Uluslararasi Sampiyonada kendi sikletinde Iran`li rakibini yenerek Sampiyonluk kemerini Esenler`e getirdi.



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli