Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Gerger`de Ebola Virüsü Panigi

Gerger`de Ebola Virüsü Panigi

Gerger`de Ebola Virüsü Panigi Gerger`de Hac dönüsü fenalasan bir hastanin ebola virüsü tasidigi süphesiyle Gerger Devlet Hastanesinin karantinaya alindigi bildiriliyor.

Gerger’de Ebola Virüsü Panigi

Adiyaman’in Gerger ilçesinde Gerger Haber verdigi bilgiye göre;

Gerger’de Ebola Virüsü Panigi Gerger’de Hac dönüsü fenalasan bir hastanin ebola virüsü tasidigi süphesiyle Gerger Devlet Hastanesinin karantinaya alindigi bildiriliyor.

Gerger’de Ebola Virüsü Panigi

Gerger’de Hac dönüsü fenalasan bir hastanin ebola virüsü tasidigi süphesiyle Gerger Devlet Hastanesinin karantinaya alindigi bildiriliyor.

Edinilen bilgiye göre Ismi sakli tutulan ve hac’dan yeni döndügü bildirilen bir hastanin hastaneye basvurusuyla baslayan sürecin Ebola virüsü süphesiyle Gerger Devlet Hastanesi normal hastalara kapatildi.

Hastane Normal Hastalara Kapatildi
Süphe üzerine alinan bu kararin ilçede yasayan insanlarin sagligi açisinda alindigini bildiren yetkililer hastanin tüm tetkiklerinin yapilmasindan sonra hastanenin normal konumuna dönecegini belirttiler. Hastanin ebola virüsü süphesiyle tedavisinin yapildigini bildiren yetkililer “Sadece Acil hastalari maske ile aliyoruz. Acil hastalar disinda hastane diger hastalara kapatilmis durumda. Kisa bir sürede bu durumun neticeye kavusacagini umut ediyoruz” Seklinde konustular.

Gerger HABER



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı