Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

GIYIMKENT KONGRESINE BASKAN CEVIZLI DAMGASINI VURDU

GIYIMKENT KONGRESINE BASKAN CEVIZLI  DAMGASINI VURDU

Giyimkent 2017 yilina ait olagan seçimli genel kurulda Kogreye katilan üyelerin oyunu alan Muzaffer Cevizli iki yillik Için tekrar Yönetim kurulu baskanligina seçilerek göreve devam dedi

GIYIMKENT KONGRESINE BASKAN MUZAFFER CEVIZLI DAMGASINI VURDU

Haber; Senol Özyurt

Giyimkent 2017 yilina ait olagan seçimli genel kurulda Kogreye katilan üyelerin oyunu alan Muzaffer Cevizli iki yillik Için tekrar Yönetim kurulu baskanligina seçilerek göreve devam dedi

Giyimkent 2017 yilina ait olagan seçimli genel kurulu 12 mayis 2018 giyimkent merkez binasinin konferans salonunda gerçeklestirildi.Toplantiya katilan ortaklarin 288 ASALETEN 624 ORTAGIN VEKALETEN TOPLAMDA 912 ORTAGIN KATILIMI ILE Yeterli Nisap saglanmasi ardindan bakanlik temsilcileri tarafindan genel kurul açildi.

Açilis Konusmasi Yönetim Kurulu Baskani Sn. Muzaffer Cevizli tarafindan genel kurula hitaben göreve iki yil önce genel kurulda seçildigimiz günlerde kasamizda bir kurus dahi para yoktu,Yüksek miktarda çesitli borç ödemeleri ile devir aldik,Geçmiste sürekli borçlarin ödenemedigi için ötelendigi hatta gelir gider hesaplarinda bile bu durum geçmis yönetim Kurulu baskani Sn. Ömer Satir ve yönetimi tarafindan ortaklardan saklanmak suretiyle sürekli eksik yanlis beyanlarda bulunduklari görevi devir aldigimizda maalesef’ki ortaya çikmis bulunmaktadir.

ÖMER SAGIR HUZUR HAKLARINI ZAMANINDA ALDI AIDATLARINI ÖDEMEDI

Giyimkent yönetim kurulu baskani Sn. Muzaffer Cevizli Geçmis Dönemlerde Uzun Yillarca yönetim kurulu üyeligi ve baskanligi yapmis bulunan Sn.Ömer Sagir görevi boyunca huzur haklarini zamaninda eksiksiz almasina ragmen 2011 yillarina ait aidat borçlarini ödememis oldugunu sözlü olarak bilgilendirme yapilmasi üzerine borcum yoktur seklinde cevabi üzerine kooperatif kasasina aidat borç karsiliginda islak imzali birakilan teminat senet görüntülerini dijital ekranindan bütün ortaklarin bilgisine sunarak icra sürecine nasil gedildigini ve akabinde Borcunu avukatlik Masraflari ile beraber tahsilatini gerçeklestirdigi bilgisin verdi.

KURUMSAL ÜYE AIDATLARINA % 350 Ile % 450 ZAM GENEL KURULDAN GEÇTI

Geçmis yillardan günümüze kadar ortaklarimiz arasinda hak sahibi olan Istanbul ticaret sarayi 1088 ada 7 parsel, Boydas 1088 ada 3 parsel, LC Waikiki magaza hizmetleri 1077 ada 1 parsel, Fokus Ins.Turizm 1087 ada 1 parsel , Avek otomotiv 1080 ada 3 parsel ,Maliye hazinesi 1088 ada 4 parsel , Meridyen petrol 1080 ada 2 parsel SITE ISLETME AIDATLARI Geçmisten günümüze kadar geçilen bireysel veya yönetimsel hatalar sonrasi Giyimkent Yönetiminin sunmus oldugu hizmet karsiliginin hak ettigi yerde olmadigina yönetim kurulu arkadaslarimla karar alarak gerekli AIDAT Artirimini % 350 Ile % 450 Oraninda artirilmasi genel kurulda ortaklarinin takdirini alarak bu konuyla ilgili gündem maddesi oy çoklugu ile genel kurulda kabul edildi.

KOOPERATIF ORTAK AIDATLARI 2018 YILINDA ESKI MIKTARDA DEVAMI KARARI.

Türkiye cumhuriyetine yurt disi müdahalelerle ekonomik açidan döviz kurlarinda gerçeklesen ani artis ve dalgalanma tekstil ve diger sektörleri etki altina alindigi GIYIMKENT YÖNETIM Kurulu Baskani Sn. Muzaffer Cevizli tarafindan dikkate aldiklarini 2018 yili için site isletme giderlerinin artmasina ragmen AIDATLARI BIR ÖNCEKI 2017 YILI MIKTARI AYNI OLARAK tahsili olarak devamina genel kurulda oylatilarak oy çoklugu ile karar alinmistir.

GIYIMKENTE AIT OTOPARK IMARLI ARSALAR ve BENZIN ISTASYONU YAPILMASI.

Kooperatif mülkiyetinde bulunan otopark imarina sahip bulunan 1078/1,1077/3 ve 1088/9 parsellerdeki kain arsalara ,Ticari imar ‘’Benzin istasyonu,Ofis ve Katli Otopark ‘’Alinmasi Için yönetim kuruluna belediyeler kamu kurumlar nezdinde mevzi imar plan degisikligi konusunda gündemin 4.maddesi e.) genel kurulda oylatilarak Oy Birligi Ile kabul edilerek Tam Yetki Verildi.

GIYIMKENT MUZARFER CEVIZLI ILE IKI YIL DAHA GÖREVE DEVAM DEDI..

Genel kurula görevi devam eden yönetim kurulu baskani Sn. Muzaffer Cevizli Ile eski Yönetim kurulu baskani Sn. Ömer Sagir tarafindan desteklenen Sn. Koreli Tarik Bayrak Olarak Iki Farkli Liste Ile seçimlere gidilmesi ile ilgili gündem maddesine sira geldi sandiklar hazirlandi bu arada Sn. Koreli Tarik Bayrak Yönetim kurulu aday listesini geri çekmesi üzerine görevi devam eden Sn. Muzaffer Cevizli iki yillik Için ortaklar tarafindan güven tazeleyerek tekrar Yönetim kurulu baskanligina seçilerek iki yil daha göreve devam dedi.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı