Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Gökçebas'in Görevi Birakmasi Kafalari Karistirdi!

Gökçebas'in Görevi Birakmasi Kafalari Karistirdi!

Esenler belediyesinde deprem etkisi yaratan Belediye baskan yardimcisi Av. Osman Gökçebas Görevini birakti.

Haber/Hasan Gürsoy

Gece vakti Sosyal medya hesabindan baskan yardimciligindan görevinden istifa ettigini açiklamasi Esenler Belediyesinde büyük sorunlarinin oldugunun isaretini mi verdi acaba.

Baska istifalar veya görev degisikligi olacak mi?

Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Av. Osman Gökçebas belediye baskan yardimciligi görevini biraktigini gece 01:30 sosyal medya hesabindan duyurmasi siyasi çevreler tarafindan garipsendi ve birçok sorulari akillara getirmesine yol açti.

Bazi AKP teskilati mensuplari ise begenerek Osman Gökçebas’a destek verdiler.

Simdi gözler Baskan Göksu’da bu istifayi kabul edecek mi?

Mevcut Belediye Baskan Yardimcilari içerisinde en kisa baskan yardimciligi yaparak görevi birakmasi kafalari karistirdi…

AKP Esenler ilçe teskilatinda 2.dönem seçim islerinden sorumlu baskan yardimciligi yapti. Daha sonra 2 dönemdir Esenler Belediye Meclis üyeligi görevini sürdürmekte olan Gökçebas Belediye baskan yardimciligi görevine ise bu dönem getirilmisti.

 

Av. Osman Gökçebas Sosyal medya hesabindan yaptigi açiklama

“GÖREV DEGISIKLIGI VE TESEKKÜR

Halka hizmet yolunda sayin baskanimiz M.Tevfik Göksu'nun tensipleriyle yürütmekte oldugum Esenler Belediye Baskan Yardimciligi görevimi yakin dostum ve avukat meslektasimin vefati nedeniyle gelisen özel sebepler dolayisiyla sayin baskanimizin izni ile birakmak durumunda kaldim.

Bizleri bu göreve layik gören sn M.Tevfik Göksu baskanima, birlikte çalistigim müdürlerimize ve mesai arkadaslarima, ilçemizin kiymetli resmi kurum temsilcilerine, sivil toplum kuruluslarina ve yurdumuzun dört bir yaninini olusturan hemsehri derneklerimize ve kadirsinas ve kendilerine hadim olmaktan seref duydugum Esenler halkimiza sükranlarimi arz ediyorum.

Ve

Gerek meclis üyesi olarak gerekse sivil hayatimda Cumhurbaskanimiz sayin RECEP TAYYIP ERDOGAN'in gösterdigi kutlu hedefte sn baskanimiz Mehmet Tevfik Göksu ve ilçe baskanimiz Umut Özkan'in yaninda yol yürümeye devam edecegimi kamuoyunun bilgisine arz ederim.

Av.Osman GÖKÇEBAS”



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı