Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Göksu ailesinin aci gününde dikkatlerden kaçmayan detay! Uzun süre sonra yan yanalar

Göksu ailesinin aci gününde dikkatlerden kaçmayan detay! Uzun süre sonra yan yanalar

Esenler Belediye Baskani Tevfik Göksu'nun vefat eden annesinin cenazesi, 2 eski basbakani bir araya getirdi. AK Parti'den istifa ettikten sonra kendi partisini kuran Ahmet Davutoglu'yla, Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi'ne geçildikten

DAVUTOGLU, YILDIRIM VE IMAMOGLU DA KATILDI

Cenaze namazina Göksu ailesinin yani sira AK Parti Izmir Milletvekili ve Cumhur Ittifaki'nin Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Binali Yildirim, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu ve AK Parti'den olayli bir sekilde ayrildiktan sonra Gelecek Partisi'ni kuran eski Basbakanlardan Ahmet Davutoglu'da katildi.

UZUN ZAMAN SONRA YAN YANALAR

Göksu'nun annesinin cenaze merasimi, 2 eski basbakani da bir araya getirdi. AK Parti'den olayli bir sekilde istifa eden ve Gelecek Partisi'ni kuran Ahmet Davutoglu'yla, kendisinden sonra Basbakanlik koltuguna oturan ve Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi'ne geçildikten sonra 'Son Basbakan' olarak anilan Binali Yildirim uzun zaman sonra bir araya geldi. Yillarca ayni partide siyaset yapan ve AK Parti'li kimlikleriyle Basbakanlik konumuna kadar yükselen iki isim, cenazede anne acisi yasayan Göksu'yla birlikte en önde saf tuttular. Davutoglu Göksu'nun saginda yer alirken, Binali Yildirim ise solunda yer aldi.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı