Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Göksu ?Ben vicdanen rahatim, sizi kandirmadim?

Göksu ?Ben vicdanen rahatim, sizi kandirmadim?

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, cuma namazi için gittigi Haci Ahmet Camii`nden çikisinda vatandaslarin kaldirim tepkisi ve 544 parsel sahiplerinin sert tepkileri ile karsilasti. Tepkiler üzerine Baskan Göksu, Karaosmanoglu Caddesi`ndeki kaldirim

Göksu “Ben vicdanen rahatim, sizi kandirmadim”

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, cuma namazi için gittigi Haci Ahmet Camii’nden çikisinda vatandaslarin kaldirim tepkisi ve 544 parsel sahiplerinin sert tepkileri ile karsilasti. Tepkiler üzerine Baskan Göksu, Karaosmanoglu Caddesi’ndeki kaldirimlarin daraltilmasi emrini verirken, 544 parsel sahiplerine de “Ben vicdanen rahatim, sizi kandirmadim” cevabini verdi.

Her cuma sonrasi vatandaslar ile sohbetlerine devam eden Esenler Belediye Baskani Göksu, geçtigimiz günlerde cuma sonrasinda Turgut Reis Mahallesi’ndeki Haci Ahmet Camii’nde vatandaslarla bulustu.

Namaz sonrasi cami cemaati ile sohbet eden Baskan Göksu’ya zaman zaman vatandaslar ”Bu yol ve caddeler sizin basinizi yiyecek” diyerek tepki gösterdi.

Bu tepkiler üzerine Baskan Göksu, Fen Isleri Müdürü Kenan Tasliova’ya dönerek, en kisa zamanda Karaosmanoglu Caddesi’nin çift tarafli olarak birer metre daraltilmasi talimatini verdi. Verilen bu talimat üzerine vatandaslar Baskan Göksu’ya alkislarla tesekkür etti.

544 PARSEL SAHIPLERI TEPKILI

Baskan Göksu’nun vatandaslarla sohbeti esnasinda sürekli tartismalar ile gündemden düsmeyen 544 parsel de (Ömür Istanbul) konusuldu.

Hak sahipleri ellerinde getirdikleri projeleri Baskan Göksu’ya göstererek ”Siz bize bu sekilde proje gösterip imzalattiniz ama su an yapilan proje çok farkli, bizi kandirdiniz, size hakkimizi helal etmiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

Bu tepkiler üzerine Belediye Baskani Göksu, ”Sizin 50 Bin TL’lik evinize 500 bin TL’lik daire verdik, benim içim ve vicdanim rahat” diyerek programa son verdi.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false