Tarih: 09.03.2015 20:57

Göksu Boyabat`ta Sasirtti!

Facebook Twitter Linked-in

 Göksu Boyabat`ta Sasirtti!

Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu Boyabat`ta yirmi yil önce birlikte çalistigi vakif yönetimi ve üyesi arkadaslarini bir arada görünce heyacanina yenilerek konustugunun nereye gittigi fark edemedi.  Konusmasi sirasinda yaptigi benzetmeler saskinlik yaratti, " Ama bir seyin hesabini yapamadilar, bir Allah`in bir de Bestepe`deki Recep Tayyip Erdogan`in hesabini yapamadilar " dedi.

Boyabat’tan  Mahmut Coskun’un haberi aynen;

Istanbul`dan uçakla Sinop`a inip Boyabat`a gelen Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu ve beraberindeki Esenler Ak Parti Ilçe Baskani Gökhan Taran`i Boyabat Belediyesi önünde;  Ak Parti  Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Nazim Mavis, Boyabat Belediye Baskani Sefik Çakici, Duragan Belediye Baskani Ahmet Kiliçaslan , Saraydüzü Belediye Baskani Hasan Peker, Ak Parti Boyabat Ilçe Baskani Ferhat Yildiz, Ak Parti Duragan Ilçe Baskani Ahmet Usta, Ak Parti Saraydüzü Ilçe Baskani Muammer Yildiz, Boyabat Belediyesi Meclis üyeleri karsiladilar.

1990`da Boyabat Emniyetinde bir gece gözaltinda kalmistim !

Boyabat Belediye Baskani Sefik Çakici makam odasinda  M.Tevfik Göksu ve beraberindeki heyete Boyabat Belediyesi`in yaptigi çalismalari, Boyabat`in dogal ve kültürel özelliklerini yansitan projeksiyon gösterimiyle sunumda bulundu. Ayrica baskana süpriz yapan Sefik Çakici 1990 yilinda Boyabat`ta Milli Gençlik Vakfi Boyabat Subesinde Konferans verirken çekilmis bir fotografi kendilerine hediye etti. Baskan M.Tevfik Göksu`da :

"O günü çok iyi hatirliyorum, o konferans sonrasinda bir gece emniyette gözaltinda kalmistim, bu fotograf beni çok duygulandirdi" ifadelerinde bulundu.

Heyet daha sonra kahvalti Için Boyabat Kalebagi mesire alanina giderek burada kahvalti yaptilar.

Kahvalti sonrasinda konusan Boyabat Belediye Baskani Sefik Çakici :

"Sayin baskanimiza hos geldiniz diyorum, Türkiye`nin en basarili baskani  M.Tevfik Göksu`un verdigi hizmetler, bizleri tesvik edip bize cesaret veriyor, kendisini örnek aliyoruz. Hizmetlerinde hep ilklerin, belediyeciligin de önemli adami ve baskani olmustur, Yüzde atmisla kazanmis bir baskanimizla gurur duyuyor ve hep yaninda oldugumuzu belirtiyorum" ifadelerinde bulundu.

Baskan M.Tevfik Göksu da kahvalti sonrasinda yaptigi konusmasinda :

"Benin 1995`teki mücahitligim neyse 2015`te de ayni sekilde devam ediyor. Insanlar idealleri ve düsünceleri için yasarlar. Boyabat`ta yirmi yil önce birlikte çalistigimiz vakif yönetimi ve üyesi arkadaslarimla bu gün tekrar ayni duygu ve ayni heyacanla  bir arada oluyorsak istikametimizin dogrulugunu ve düzgünlügünün göstergesi olarak düsünüyorum.

Bati, bizim inancimiz ve hizli kalkinmamamizdan rahatsiz oldu

Nasil ki canli organizmalar zaman zaman hastalanir,zaman zaman engeller çikarsa, ülkemizi üzerinde de kara bulutlar dolastirilmak isteniyor, yapilmak istenen oyun ülkemizi Suriyelilestirmek, Iraklastirmak. Ortadogu`da baris içinde yasayan tek ülke olan  yurdumuzdan bati rahatsiz oluyor. Bati öncelikle inancimiz dolayisiyla bizden rahatsiz oluyor, sonra da ekonomik büyümemizden dolayi bizden rahatsiz oluyor. Bizden baska büyüyen bir Çin vardi o da batmak üzere. Biz ekonomik anlamda genç nüfusuyla dört kat büyüyen ülke olmamiz Batiyi çok rahatsiz ediyor. Bizim DEAS ve Kuzey Irak operasyonlariyla gücümüzü gösterince  ABD disisleri sözcüsü yaptigi açiklamasinda "Biz Türkiye`nin ekonomik ve askeri gücünü bu kadar bilmiyorduk, tahmin edemiyorduk" dedi. Dünyada gece operasyonlari yapabilecek bes ülkeden biriyiz. Geçmiste savunma sanayimiz yüzde on bes yerli, yüzde seksen bes disa bagli iken, bu gün yüzde elli dis, yüzde elli yerli savunma gücüne ulasmis durumdadir.

Bati, bir Allah`in bir de Bestepe`deki Recep Tayyip Erdogan`in hesabini yapamadi

Bu durumlar Batiyi rahatsiz edince ülkemizde karmasa çikarmak için bizim yumusak karnimizi kasimaya basladilar. Hele Ak Parti tek basina iktidar çikmayinca firsat bu firsat deyip içimizi karistirmayi istediler. Ama bir seyin hesabini yapamadilar, bir Allah`in bir de Bestepe`deki Recep Tayyip Erdogan`in hesabini yapamadilar.

Düne kadar PKK`ya tukaka diyenler simdi cici çocuk demeye basladilar.

Önümüzdeki 1 Kasim`da seçim var. Eger Ak Parti güçlü bir sekilde tek basina iktidar olmazsa Türkiye bir nesil geriye gider. Düne kadar PKK`ya tukaka diyenler simdi cici çocuk demeye basladilar. Bunlar eli kanli katil, PKK o bölgeyi dinsizlestirmek için kurulmus bir organizasyondur. Onlarin kürt diye bir derdi yok.

Çalistiktan gayret ettikten sonra Cenabi Allah kulunu mahçup etmez.

Biz biraz daha çalisip gayret edersek Allah ta verecektir. Biz Esenyurt`ta biraz daha çalisip iki milletvekili daha fazla çikarabiliriz. Çalistiktan gayret ettikten sonra Cenabi Allah kulunu mahçup etmez. Szlerde biraz gayret gösterirseniz çok daha güçlü olarak kazanacagimizdan hiç süphem yoktur.

1Kasim seçimlerinde istikbal ve istiklal mücadelesinde Allah`in izniyle bayragi burçlarin en yüksegine dikmek için hedefe kilitlenmek zorundayiz. Bu ülke bizim, bu topraklar bizim, bu topraklarda dogduk, bu topraklarada yasayacagiz bu topraklarda ölecegiz.

7 Haziran`da az farkla iktidar olsaydik, 2019`daki üç seçimi de kaybederdik !

Ak Parti 7 Haziranda çok küçük bir farkla iktidara gelseydi Allah korusun 2019`da üç seçimi de kaybederdik. 2019`da yerel genel ve Cumhurbaskanligi seçimleri var. 7 Haziran sonuçlari bize güzel bir rahmani ikazdi. Kendinize çeki düzen verip, varsa çevrenizdeki yanlislari temizleyip yolunuza devam edin. Insallah bu rahmani ikazlardan ders alarak 1 Kasim`da en güçlü sekilde, yeni üç dönemlere kapi açarak yolumuza devam edecegiz." ifadelerinde bulundu.

Baskan M.Tevfik Göksu ve beraberindeki heyet Duragan ve Kardes Belediye oldugu Saraydüzü Belediyesini ziyaret için Boyabat`tan ayrildi.

Haber ve Fotograflar/ Mahmut Coskun /Boyabat http://www.boyabathaber.com/?subaction=showfull&id=1441239787&archive=&start_from=&ucat=1&




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —