Bugün, 15 Ekim 2025 Çarşamba

Göksu ?bütün Meclis Üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum?

Göksu ?bütün Meclis Üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum?

Toplantida aday olarak gösterilmeyen Belediye Meclis Üyelerini teselli etmeye çalisan Baskan Göksu, ?bütün Meclis Üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum? dedi.

Göksu bütün Meclis Üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum

Esenler Belediye Meclisi son toplantisini yeni Belediye Binasi’nda gerçeklestirdi.

Toplantida aday olarak gösterilmeyen Belediye Meclis Üyelerini teselli etmeye çalisan Baskan Göksu, “bütün Meclis Üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.

Esenler Belediye Meclisi, mevcut belediye meclis üyeleriyle ile birlikte son kez toplandi. Belediyenin yeni Hizmet Binasi’ndaki Meclis Salonu’nda gerçeklesen toplanti Meclis Baskani Birol Hacioglu Baskanliginda yapildi.

Açilis ve yoklamanin ardindan kisa bir konusma yapan Meclis Baskani Birol Hacioglu, “Geride biraktigimiz 5 yilin ardindan bir meclis döneminin daha sonuna gelmis bulunmaktayiz. Bu dönemde Esenler’in tarihi problemleri olarak nitelenen birçok sorununun çözümü noktasinda, ilçemize kazandirdigimiz kalici hizmetlerin kararinda buradaki meclis üyelerimizin sonsuz destegi olmustur.

Bundan dolayi hepinize ayri ayri sükranlarimizi sunuyorum. Her seyin bir sonu oldugu gibi seçildigimiz dönemin de sonuna geldik. Allah’a sükürler olsun ki hiçbir arkadasimizin hiçbir saibeye, hiçbir dedikoduya mahal vermeden bu dönemleri tamamlamis olmanin gururunu hep beraber yasiyoruz” dedi.

Meclis’teki herkese hakkini helal eden ve onlardan da helallik isteyen Hacioglu, yeni dönemde seçilecek Meclis Üyelerine basarilar diledikten sonra sözü Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu’ya birakti.

Göksu: Hayat su gibidir

Belediyenin yeni hizmet binasinda mevcut Meclis Üyeleriyle birlikte son toplantiyi yaptiklarini belirten Belediye Baskani Göksu, “Insanin hayati su gibidir. Su nasil ki bir geçtigi yerden bir daha geçmezse, hayat da bir geçtigi yerden bir yerden bir daha geçmez. Eger o bir geçtigi yeri iyi degerlendirdiyseniz,  o geçtiginiz yere ayni su gibi iz birakirsiniz. Yani su hem akarken iz birakir. Hem de geride biraktigi kumu ile iz birakir. Insanin hayati da böyledir. Geçtiginiz yerde iz birakirsaniz,  unutulmazsiniz.

Ben inaniyorum bu dönem, Esenler Belediyesi’nde Meclis Üyeligi yapan arkadaslarimiz unutulmayacaklar. Ben hiçbir siyasi parti gözetmeksizin bütün Meclis Üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum” diye konustu.

Baskan Göksu’nun ardindan Meclis Üyesi adayi olarak gösterilmeyen CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Hasan Babacan, Cemal Kaya, Cihangir Kaymakçi, SP’li Belediye Meclis Üyesi Tugrul Yalçinkaya, AKP’li Belediye Meclis Üyeleri Tevfik Helvaci, Ibrahim Kaçan ve Burhan Kocaman duygusal birer konusma yaptilar.

Konusmalarin ardindan toplanti, Meclis Üyelerinin 4. Seçim Yili 6.Dönem 2014 Senesi Mart ayina iliskin gündem maddelerini görüsüp karara baglamasiyla birlikte sona erdi.



  • Çarşamba 19.8 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.8 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 19.6 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı