Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Göksu: Engin Altay`la Yargida Hesaplasacak

Göksu: Engin Altay`la Yargida Hesaplasacak

Esenler Belediye Meclisi Nisan ayi 2. Birlesiminde 2016 yili faaliyet raporu görüsmelerinde Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, CHP Grup Baskanvekili Engin Altay`i mahkemeye verdigini söyledi.

 Göksu: Engin Altay’la Yargida Hesaplasacak

Esenler Belediye Meclisi Nisan ayi 2. Birlesiminde  2016 yili faaliyet raporu görüsmelerinde Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, CHP Grup Baskanvekili Engin Altay`i mahkemeye verdigini söyledi.
 
Geçtigimiz günlerde CHP ilce Baskan yardimcisi ve gençlik kollarindan engelli bir gencin AKP’liler tarafindan darp edilmesi görüntülü olarak kamuoyuna yansimisti.  Darp olayinin artindan CHP Grup Baskanvekili Engin Altay, TBMM kürsüsünden olayi kinayarak Mehmet Tevfik Göksu’ya hangi dilden konusuyorsun senle o dili konusurum böyle edepsiz böyle terbiyesiz bir adam görmedim“diye seslenmisti.
 
Altay TBMM kürsüsünden “Belediye Baskanina buradan sesleniyorum is eskiyaliga kaba kuvvete kalirsa gelirim Esenlere hangi dilden konusuyorsun senle o dili konusurum böyle edepsiz böyle terbiyesiz bir adam görmedim.  Esenler zabitasi CHP ilçe baskan yardimcisina saldirirken bu adamda makam aracinda olan biteni seyrediyor ilçe baskan yardimcimiz darp ediliyor”diyerek Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’yu uyarmisti.
 
 Göksu,” yargida hesaplasacagiz”
Esenler Belediye Meclisi Nisan ayi 2. Birlesiminde  2016 yili faaliyet raporu görüsmelerinde konusanBelediye Baskani Göksu, “CHP Grup Baskanvekili Engin Altay’in bilmeden, anlamsizca sahsima söylemis oldugu o çirkin laflari misliyle kendisine iade ediyorum. Yargi süreci basladi zaten, kendisiyle yargida hesaplasacagiz” ifadelerini kullandi.



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı