Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Göksu Esenler ‘de “Ramazan’da 150 bin kisiye iftar”

Göksu Esenler ‘de “Ramazan’da 150 bin kisiye iftar”

Türk Kizilayi Esenler Subesi 2. Olagan Genel Kurulu’nda konusan Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, “Esenler’de her gün 1000 vatandasimiza sicak yemek saglayan Kizilay Esenler Asevi bu sene Ramazan ayi boyunca 150 bin kisiye iftar yaptiracak ins

Kizilay Esenler Subesi’nin 2. Olagan Genel Kurulu Dr. Kadir Topbas Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçeklesti. Genel kurulda oylarin tamamini alan Abdurrahman Bölük Kizilay Esenler Sube Baskani olarak güven tazeledi.

Genel Kurula, Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan, CHP Esenler Ilçe Baskan Yardimcisi Ilyas Çirci, Iyi Parti Ilçe Baskani Ömer Kara, MHP Esenler Ilçe Baskani Hakan Özel, Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Hulusu Özbek, DEVA Partisi Esenler Ilçe Baskani Ahmet Yöney, Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan, BBP Esenler Ilçe Baskani Mehmet Canpolat, Yeniden Refah Partisi Esenler Ilçe Baskan Mahmut Okutan, mahalle muhtarlari, STK temsilcileri, delegeler ve vatandaslar da katildi.

“Kizilay’a destegimiz devam edecek”

Kizilay Esenler Subesi’nin çalismalarindan övgüyle bahseden Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, “Belediyemiz, Kaymakamligimiz ve Türk Kizilay’i Esenler Subesi ile birlikte hayata geçirdigimiz Esenler Asevi ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin her daim yaninda olacaktir. Esenlerimizde her gün 1000 vatandasimiza sicak yemek saglayan asevimiz bu sene Ramazan ayi boyunca 150 bin kisiye iftar yaptiracak insallah. Asevinden sicak yemeklerimizi her gün ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine servis edilecek. Bu dünyada her sey geçip gidiyor yapilan hizmetler ve iyilikler kaliyor. Kizilay’a destegimiz devam edecek” dedi.

“Zorda olan, darda olan herkese elimizden geldiginizce yetismeye çalistik.”

Konusmasina Kizilay Esenler Subesi’ni 4 yil önce bir masa ve bir bos kasayla devraldiklarini vurgulayarak baslayan Bölük  “kiymetli bagisçilarimiza tesekkür ediyorum. Pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi hemserilerimizin yardimlarina kostuk. Zorda olan, darda olan herkese elimizden geldiginizce yetismeye çalistik. Kizilay bugünler için var sizler için var” ifadelerini kullandi.

Esenler Asevi’nin her gün bin fakir fukara ailenin sofrasini senlendirdigini vurgulayan Bölük “Esenler Kaymakamligi ve Esenler Belediyesi ile birlikte geçen yil hizmet vermeye baslayan Kizilay Esenler Asevi’nde kazanlarimiz ihtiyaç sahipleri için kaynamaya devam ediyor. Esenler Kaymakami Adil Karatas ve Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’ya Esenler Asevi’ne verdikleri destek için tesekkür ediyorum. Esenler Asevi’nin faaliyetleri kesintisiz sürüyor ve yilin her günü hizmet vermeye devam edecek insallah”dedi.

Türk Kizilayi Esenler Subesi’nin Esenler Kaymakamligi ile Esenler Belediyesi ortakliginda açtigi Kizilay Esenler Asevi geçen yil kaynatmaya basladigi kazanlarla her gün ihtiyaç sahibi bin aileye sicak yemek ulastiriyor.



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı