Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Göksu, Muhtarlara Kentsel Dönüsüm hikayesini anlatti

Göksu, Muhtarlara Kentsel Dönüsüm hikayesini anlatti

Esenler protokolü ile bir araya gelen Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, mahalle muhtarlarina "Esenler'in mahallelerinde kentsel dönüsüm devam edecek" dedi.

Yerel basinin olmadigi toplanti…

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, salgin hastalik sebebiyle uzun bir aradan sonra yerel basinin olmadigi muhtarlarla toplanti gerçeklestirdi.

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde yapilan toplantiya Esenler Kaymakami Adil Karatas, Esenler Ilçe Emniyet Müdürü Hakan Bolat, Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ve mahalle muhtarlari katildi.

Pandemi sürecinde neler yapildigini anlatti

Toplantida ilk olarak tüm dünyayi ve ülkemizi etkileyen pandemi süreci ele alindi. Esenler'in bu salgin sürecinde yaptigi çalismalar ve hizmetler degerlendirildi. Devam eden bu zorlu süreçte, önümüzdeki günlerde Esenler için neler yapilmasi gerektigi üzerine fikir alisverisi yapildi.

Kentsel dönüsümün devam edecegini söyledi

Esenler'e kazandirilacak yeni projeler; Hanimlar Konagi, Sehir Düsünce Merkezi, Gençlik Merkezi hakkinda bilgiler veren Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, mahalle muhtarlarina da kentsel dönüsümün devam edecegini söyledi.

Toplantiya katilanlara salatalik ikraminda bulundu

Toplantinin ardindan Baskan Göksu'nun önderliginde 15 Temmuz Millet Bahçesi gezildi. Meyve bahçesinden sebze ve meyve toplayan Göksu, protokole salatalik ikram etti.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli