Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

GÖKSU’NUN KORUMALARI KAZA GEÇIRDI

GÖKSU’NUN KORUMALARI KAZA GEÇIRDI

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu’nun koruma ekibi kaza geçirdi. Tedavi altina alinan 2 korumanin da saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Esenler Belediye Baskani ve IBB Ak Parti Grup Baskanvekili M. Tevfik Göksu, Kagithane’de bulunan Ak Parti Istanbul Il Baskanligi’ndaki bir toplantiya gitti. Baskan Göksu’yu araçtan indiren koruma ekibi bina önünde bekledikleri sirada mahalleden gelen bir minibüs onlara çarpti.

TEDAVI ALTINDALAR

Güvenlik kameralarina da yansiyan kazada, minibüs soförünün durmasinin ardindan Ak Parti girisinde bulunan güvenlik görevlilerinin yardimi ile yaralanan polis memuru Alper Özkan ile özel koruma Pamir Katikçi hemen hastaneye kaldirildi.  Sisli’de bulunan Sehir Hastanesi’nde tedavi altina alinan Pamir Katikçi’da doku zedelenmesi meydana gelirken, polis memuru Alper Özkan’in ise kalçasinda kirik oldugu ve ameliyat edilecegi ögrenildi.

GÖKSU ZIYARET ETTI

Kazanin haber verilmesi üzerine hemen hastaneye giden Esenler Belediye Baskani Tevfik Göksu, olay hakkinda bilgi aldi ve korumalarina geçmis olsun dileklerini iletti.  Kazayi yapan sahsin poliste ifadesinin alindiktan sonra adliyeye sevk edildigi ögrenildi.

özel koruma Pamir Katikçi



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı