Tarih: 01.01.2018 00:00

Göksu Park Projesini Açikladi

Facebook Twitter Linked-in

Özay Sali/Gazete Esenler

Göksu Park Projesini Açikladi
 
Esenler Belediye Baskani Göksu cumartesi aksami Cumhuriyet Meydaninda incelemelerde bulunarak park yapilsin dedi. Esnafinda sikintilarini dinledi.
 
Esenler Belediye Baskani Göksu Dörtyol meydaninda esnaf gezisinden sonra meydanin hemen arkasinda bulunan binalar arasinda bulunan bos arsa arsaya geçerek bazi gözlemler yapti. Göksu bu arsayi da degerlendirerek buraya geçici olarak bir çocuk parki yapacagini söyledi. Göksu’nun incelemeleri sirasinda balkonda bulunan vatandaslar belediye baskanini karsilarinda görünce sikintilarini dile getirdiler.
 
Baskan Göksu geçici olarak yapacaklari bu parkin daha sonra kentsel dönüsüm kapsaminda burayi degerlendirecegini söyledi. Göksu ”kendi aranizda anlasarak bize gelin biz size her konuda yardimci oluruz. Isterseniz burayi bize verin biz buraya gökdelen yapalim, alt katlarini alisveris merkezi, çocuk oyun alanlari ve donati alanlari olan bir yer yapalim” dedi.
 
Vatandaslarla karsilikli iyi iliskilerden sonra meydanda yaptigimiz görüsmelerde hak sahiplerinden bazilari yanimiza gelerek” Burada her hangi bir çalisma yapmak için bize herhangi bir tebligat gelmedi. Kaldi ki bu arsalar çok hisselidir, burada bir çalisma yapilacaksa öncelikle istimlâk yapilmasi gerekir. Her önüne gelen bos bir arsa görüp ben burada su isleri yapacagim demesi dogru degildir. Bu ülkede kanun var, adalet var ve yasalar var her hangi bir çalisma yapilacaksa insanlarin arsa bedelleri ödenir, haklari verilir sonra isler yapilir” ifadelerinde bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —